Huonona.

21.54

Mua sattui tänään. Tuli ihan hirvittävän paha mieli Pirpanan vuoksi. Tajusin että on opittava vaan kestämään ja mun täytyy äitinä kovettua vielä ihan hirveästi. En pui tätä asiaa nyt enempää vaan yritän ajatella iloisia sekä onnellisia asioita. Niitä asioita, joita meille tapahtui esimerkiksi viimeviikolla. Asuntokaupat, H:n uusi työpaikka, Pirpanan onnelliset hymyt , auringonpaiste keväisellä taivaalla, monen tunnin pituinen juttutuokio kera karjalanpiirakoiden rakkaan ystävän kanssa sekä pikkuystävän tomerat potkut alavatsalla. Allaoleva teksti voimaannuttaa mua myös tänäiltana..

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voimahali! Älä pahoita mieltäsi tietämättömien katkerien ja kateellisten puheista tai teoista. Helppo sanoa, vaikeampi toteuttaa, mutta niin se vaan on ja menee. Vaatii ns. paksua nahkaa ja itsevarmuutta. Nauti onnellisesta ja iloisesta musiikista ja viittaa kintaalla säröäänille (symbolisesti sanoen). Olematta ylimielinen tietysti, mutta siihen en usko sinun sortuvan. Toisten ihmisten loukkaaminen on heikon ihmisen tapa reagoida. Toisaalta typerät ihmiset eivät vaan yksinkertaisesti käsitä, miten heidän kommenttinsa voi tulkita kahdellakin tapaa. Häntä pystyyn ja aurinkolasit päähän- kevät on täällä jo!!

    VastaaPoista
  2. Mun piti tähän jo aikaisemmin kanssa kommentoida jotain, mutta en ollut kirjautuneena. Oikeastaan mulla ei ole sen koommin sanottavaa, mutta halusin jotenkin tuoda myötätuntoni esille ja sanoa että ihmiset ovat joskus vain idiootteja. Suurin osa ihmisistä onneksi ei ole ja tärkeintä onkin antaa painoarvoa ja merkitystä mukaville teoille ja sanoille. Menkööt tylsät jutut toisesta korvasta sisään ja toisesta samantien ulos.
    Tämä nyt lienee jo vanha juttu muutenkin, joten aurinkoisia kevätpäiviä teille! :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook