Huonoja uutisia

22.17

Perjantai-päivä alkoi huonosti tällä typerällä uutisella jonka tapani mukaan heti aamulla Ilta-Sanomien sivuilta lukaisin. Lienee varmaan sanomattakin selvää että tämä kolahti meikäläiseen ja kovasti. Tuntui siltä, että nämä "etiikan asiantuntijat" ikäänkuin kyseenalaistavat tällä tutkimuksella mun tyttäreni ihmisyyttä. Mun tyttäreni ei pitäisi olla täällä niinkö? Parempi kaikille että olisi eliminoitu mahdollisimman pian meidän yhteiskuntaa rasittamasta? Huh. On ehkä parempi etten tätä asiaa enempää pohdi, sillä mä ihan oikeasti alan voimaan huonosti. Pala nousee kurkkuun ja oksettaa.

Totuus nyt on vaan se, että tuon meidän kehitysvammaisen, niin suloisen ja onnellisen tytön myötä saatiin jotain sellaista elämään, mitä ilman en enää haluaisi elää ja olla. Enkä osaisikaan. Mun tyttäreni ei ole mulle taakka! Yhteiskunnan kannalta mä haluan ajatella asiaa niin, että jonainpäivänä Piippis löytää itselleen työpaikan jossa viihtyy ja näinollen tekee työtä siinä missä kuka tahansa muukin meistä. Tänäpäivänä se on ihan mahdollista ja kyllä nämä "asiantuntijat" sen myös varmasti tietävät.

Mä en saa tästä aiheesta nyt järkevää tekstiä aikaiseksi sillä niin pöyristynyt olen. Kuka ylipäätänsä voisi ikinä ja koskaan antaa surmata oman lapsensa?! Entä mitä sitten kun alkushokissa olevat väsyneet äidit antaisivatkin luvan moiseen, mutta alkaisivat katumaan päätöstään, liian myöhään? Sitten hoidettaisiin mielenterveydeltään järkkyneitä äitejä ja taakka se on sekin.

Miksi mä edes käytin aikaani nyt tähän?

Mennään vähän iloisempiin aiheisiin. Nyt alkaa viikonloppu ja sehän tarkoittaa, että tämä äiti saa nukkua enemmän öisin kun normaalisti. Eli se on ihan parasta ja mahtavaa. Huomenna Pirpana jää mummille ja papalle hoitoon kun me vanhukset lähdetään vähän juhlimaan mun rakkaan ystäväni kolmekymppisiä  kakskymppisiä. Tämä mamma skoolaa jo aikaisemmin hehkuttamallani Lehti-kuohujuomalla ja yrittää pysyä hereillä edes puoleenyöhön :)

Oltiin shoppaamassa ja Pirpana käytti ajan omaksi hyödykseen. Nukkumiseen. Tuossa kuvassa vasta pilkitään mutta uni tuli hyvin pian tämän otoksen ottamisen jälkeen. Äidin ja isin pikku nukke <3


Kivaa viikonloppua!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Toisessa blogissa jo tätä uutista kommentoinkin ja koetin lohdutella, että media usein repii näitä kohuotsikoita hyvin heppoisista ja aiheesta irrotetuista lauseista. Myös tutkimuksen tekijöillä voi olla oma arvomaailmansa, uskontonsa tms. joka vaikuttaa asiaan. Itse en ole fyysikkona etiikkaan perehtynyt (tieteen etiikkaa lukuunottamatta), mutta voisin kuvitella tieteenteon olevan aika erilaista omalla alallani. Siis, pointtini oli, että nää kohuotsikot kannattaa jättää omaan arvoonsa. Aina on ihmisiä, joiden mielipiteet ja arvot ovat valovuosien päässä omista ja enemmistön arvoista. Harmi vaan että ne saavat monesti liikaa palstatilaa lehdissä (sama pätee ilmastonmuutosskeptikoihin...).

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook