21.3 Pre-Party

22.05

Tänään juhlittiin Tikkurilassa kansainvälistä Downin syndrooma-päivää vähän ennakkoon, sillä virallisestihan tuota päivää vietetään vasta 21.3  eli tulevana keskiviikkona. Paikanpäällä juhlahumussa oli mukavasti väkeä ja saatiin nauttia vallan live musiikistakin kun esiintymässä tilaisuudessa piipahti Janus Hanski. Eräs nuori herrasmies haki tätä mammaa tanssimaan ja olin aivan häkeltyä saamastani huomiosta! Pusunkin sain poskelle joten ihan syystäkin saa H olla vähän huolissaan nyt ;)

Pirpana väsähti aika pian ja katsottiinkin siinä sitten parhaaksi lähteä nukkumahommiin ennen suurempaa mekkalaa. Siitäkin huolimatta ehdittiin juhlistaa tuota tulevaa tärkeää päivää ihan mukavan aikaa ja oli taas kovasti hyvä olla vertaisten seurassa. Lapset tekivät päivästä niin paljon paremman ja fiilis oli kaikinpuolin onnekas kotiin lähdettyä. Kultakimpaletta kannoin jälleen sylissäni. Ihania murusia jokaikinen! Tämän vuoden virallisessa 21.3 videossa on ensimmäistä kertaa mukana meillekkin jo entuudestaan tuttu suomalais-söpöliini. Suosittelen siis katsomaan.

Tulevalla viikolla edessä onkin virallisten papereiden täyttelemistä sekä asuntokauppojen loppuun viemistä. Sitten vaan odotellaan että saadaan avaimet ensimmäiseen omaan kotiin ja päästään aloittamaan remppahommat. Sen verran olen jo edennyt suunnitelmissani, että laminaatin väri on päätetty. Toista puoliskoani yritän vielä lämmitellä ajatukseen valkoisesta lattiasta mutta uskoisin että onnistun siinä kyllä. Jää nähtäväksi.

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook