Viikonloppu, sekä uuden alku

21.43


Mulla on kiire ja hoppu.  Huomisen jälkeen tilanne helpottaa, ja loppuviikosta luvassa taas vähän syvällisempää pohdiskelua liittyen tulevaan. Paljastuksiakin saattaa lipsahtaa..

Siuntion reissu sujui onnistuneesti siihen nähden, että mukanamme oli kolme alle 5-vuotiasta pientä. Minä sain mm.nautiskella intialaisesta päähieronnasta sillävälin, kun isi leikki lasten kanssa ulkona. Luksusta siis. 
Yö sujui loistavasti, vaikka nukuimmekin kaikki samassa huoneessa. Niin hyviä öitä ei kotopuolessa ole nähty aikoihin! Reissun päällä näköjään nukuttaa ihanasti koko porukkaa. Se on nyt pariinkin otteeseen todistettu ihan pienen ajan sisällä..

Kiitos kovasti mummulle sekä ukille tästä mahtavasta loikasta arjen ulkopuolelle. Tämä teki niin hyvää meille kaikille!Eilen tehtiin pikku lenkkikin Siuntion metsissä, ja tänään käveltiin koko perhe 7 kilsan aamulenkki "vihreeseen kauppaan" ja takaisin. Jalat tässä vähän huutelee hoosiannaa, mutta nautin siitä tunteesta kovasti!
Lenkin päätteeksi H kävi naapurin pihalla "luumuvarkaissa". Tai no, siltä se ainakin saattoi vaikuttaa muiden naapureiden silmissä. Oikeastihan meillä oli lupa tähän. 


Tänään aloitin myös hommat henk.koht avustajan pestissä. Tykkään valtavasti. Ei se oikeastaan tunnu työltä ollenkaan! Se on enemmänkin auttamista, ja siitä tulee tosi hyvä mieli itselle myös. Palailen tähänkin aiheeseen myöhemmin tälläviikolla.

Mukavaa alkanutta viikkoa!You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Laitahan mulle fb:ssä viestiä tuosta henk.koht. avustajan pestistä. Olen nimittäin miettinyt samaa, mutta haluaisin kuulla miten saat sen onnistumaan perheen ja miehen töiden keskellä??

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook