Kehon ja mielen virkistystä

15.31


Olen jälleen kerran tehnyt sen jo tutuksi tulleen päätöksen, että haluan päivittää elämäntavat astetta verran terveellisimmiksi, ja kiinnittää huomiota esimerkiksi syömisiini. Aina sillointällöin moinen toiminta lienee ihan paikallaan, mutta täydellisintä olisi tietysti jos elämäntavat pystyisi muuttamaan kertaheitolla pysyvästi. Mulle itselleni se on vaan jotenkin niin kovin vaikeaa ja repsahdus "rennompaan" tapahtuu aina jossainvaiheessa sitten kuitenkin. Nyt viimeaikoina varsinkin turhanpäiväinen herkuttelu ja epäterveellinen syöminen on astunut mukaan arkeen, ja siitä onkin ehdottomasti nyt päästävä taas hetkeksi. Aamukahvikin on kuluneiden viikkojen aikana vaatinut rinnallensa jo jonkun makean ihanuuden kaveriksi, ja vatsa on alkanut pullottamaan heti päivän alussa. Jatkuva hiilaripöhö, sekä vatsakivut tekevät huonoa mielialallekin. Sehän nyt on ihan selvä asia. 

Tänään aamupäivällä Prisman ostoskärryt täyttyivätkin nestettä mahdollisimman tehokkaasti poistavista tuotteista, ja  jumppahetki on taasen lisätty päivittäiseen aikatauluun. Ajan löytäminen n. 20 minuutin treenille on jo itsessään haaste, sillä varsinkaan PikkuH:n läsnäollessa en voi sitä tehdä. Neiti on vahvasti häiriöksi ;)

Ideologiani kehon sekä mielen puhdistamisessa on hyvin yksinkertainen: Vähän kaloreita, ja mahdollisimman paljon liikuntaa. Tämän lisäksi rutkasti vettä, ja paljon unta. Niin paljon kuin se nyt vaan mahdollista on mun elämäntilanteessani. Viikonloput otetaan sitten vähän rennommin, ja täydellisestä herkuttomuudesta ei siis ole kyse tälläkään kertaa.

Edellinen "kuntokuuri" tiputti kolme kiloa ja mun paino on herkuttelusta huolimatta pysynyt ihan kivasti hallinnassa. Vielä tästä nykyisestäkin lukemasta pystyy nipistämään kuitenkin ;) Katsotaan pystynkö siihen. Toisaalta riittää, kunhan saan vaan nesteet kehossa kiertoon ja olotilan sen myötä paremmaksi.

Hitsit, huomenna on jänskä päivä. Kerron siitä lisää sitten huomenna iltasella, mutta tosiaan kivat jutut liittyvät alkukesällä tapahtuneeseen hemmottelupäivääni, sekä Ylen syksyn ohjelmatarjontaan. Noh, vinkkaan vielä senverran että matkaamme H:n kanssa Helsinkiin pressitilaisuuteen. Elämäni ensimmäiseen. Niin kivaa!

Mutta nyt hetkeksi lasten kanssa ulkoilmaan, ja sitten aikaisin unille. Pääsi Piippiksen Herra Hakkarainenkin nyt tämän postauksen siivellä blogiin, kun en parempaakaan kuvaa tähän loppuun tänään keksinyt ;)

Aurinkoista alkanutta viikkoa!

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook