Ikätovereita treffaamassa

22.15


Tänään osallistuttiin ensimmäistä kertaa 2010-2011 syntyneiden ds-murusten tapaamiseen, ja oli kyllä tosi mielenkiintoinen sekä kiva kokemus! Mun ja H:n aika nyt enimmäkseen menee aina lasten perässä juoksemiseen, mutta silti ehdottomasti kannatti lähteä. Kiitos lämpimästi tapahtuman järkkääjille! Ihania söpöliinejä nämä meidän pikkutyypit kyllä ovat!
Olemmekin nyt tutun vertaisäidin kanssa suunnittelemassa vanhempien yhteisiä pikkujouluja ja luotan siihen, että siellä ehditään sitten taas paremmin ja yksityiskohtaisemmin muiden äitien sekä isien kanssa höpistä aiheesta, sekä aiheen vierestäkin.

Sain mahtavia kuvia pikkuihmisistä, mutta luonnolisesti en lähde täällä niitä kuvia jakamaan, koska kyse on toisten lapsukaisista. Tässä nyt kuitenkin pieni rajaus yhdestä otoksesta. Piippis pääsi kahden ihastuttavan herrasmiehen keskelle, ja ihan kainaloon asti. Pikkusen ujostutti, mutta siinä se pysyi kiltisti koko kuvaus-session ajan! Tyhmät ummetusongelmat vaivas vähän tytsyä ja masua kirpisteli aika-ajoin. Siitäkin huolimatta hän jaksoi ihan kivasti pysyä menossa mukana. 

Ratkesipas muuten tuo meidän lasten talvihaalariongelmakin osittain, kun eräs vertaisäiti tarjoutui ystävällisesti myymään meille lapsillansa käytössä olleen MoloKids ruutu-haalarin. Se oli PikkuW:lle täydellisen sopiva, ja nyt saa talvi mun puolestani tulla. Piippiksellä on hyvä toppatakki olemassa, ja nyt mietinkin että riittäisköhän jos hommaisin vaan housut, vai onko haalari kuitenkin tässäiässä vielä se paras vaihtoehto.. PikkuH saa pukeutua Piippiksen suloisistakin suloisimpaan pupuhaalariin, ja oon niin onnellinen, että se haalari pääsee vielä tässä perheessä käyttöön! En kyllä yleensä lastenvaatteiden kohdalla innostu vain jostain tietystä merkistä, mutta MoloKidsien haalareista tunnun nyt innostuvan vähän liikaakin. Kalliita ovat, mutta on niillä onneksi jonkinverran tuota jälleenmyyntiarvoa.. 

Kiva päivä takana ja nyt hyvillämielin nukkumaan, sekä kohti alkavaa viikkoa! You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Vertaistuki tapaamiset on kyllä kultaakin kalliimpaa!

  Me saatiin meidän (tässä kuussa 3v täyttävälle) tytölle ws diagnoosi 9kk sitten. Ollaan oltu jo kahdessa "isommassa" ws tapaamisessa sekä nähdään aika säännöllisesti lähellä asuvia willejä :) Kiva kyllä tavata lapsia ja nuoria sekä vaihtaa kuulumisia vanhempien kanssa. Vaikka meilläkin suuri osa ajasta menee tytön perässä juoksemiseen :D

  Sinulle muuten nostan hattua että jaksat kotona teidän pienten kanssa! Meidän tyttö aloitti kuntouttavan päivähoidon 3pv/vko ja olen kotona meidän 4kk kuopuksen kanssa. Kyllä tuntuu välillä rankoilta kotipäivät vaikka "vain" kaksi lasta onkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että olette lähteneet mukaan vertaistoimintaan. Meillä lienee sitten ehkä yksi yhteinen tuttukin ;) ja kiitos, onhan tää aika-ajoin rankkaa kyllä, mutta toistaiseksi hengissä kuitenkin ;)

   Poista
 2. Seuraava sormi suussa? :) söpösti toisen kainalossa, siitä se lähtee...T ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli niin jännittävä paikka, että seuraava sormi eksyi suuhun. Onneksi vain hetkellisesti ;)

   Poista

Suosituimmat

Facebook