Hiusprojekti etenee

21.57


Muutama sananen ihan vain minusta itsestäni. Löysin nimittäin netistä puolivahingossa täydellisen väriset pidennykset, ja mun oli aivan pakko tilata ne sillä pidennysten sävy on erittäin vahvasti sama kuin omani. Tavoitteenani on siis vihdoin sekä viimein pysäyttää blondauskierre, ja palata kahdenkymmenen vuoden jälkeen omaan hiusväriini. Nauttia hiirenharmaista luonnollisista sekä hyväkuntoisista hiuksista. Säästää rahaa, ja aikaa. Näiden upeiden lisäkkeiden avulla sain pienen varaslähdön tuohon projektiin. Vitsit että piristi! Oli myös ilo huomata, että tuo värihän jopa sopii mulle ihan kivasti?

Muistattekin varmaan Olaplex-postaukseni muutaman viikon takaa? Valitettavasti mulle kävi niin, että tuo silkkisten hiusten ilo sekä autuus kesti vain pienen hetken, ja nyt hiuslaatu on melkeinpä palautunut entiselleen.. No, mulla lähtötilanne oli jo niin extreme, että kaikilla tuskin näin edes tapahtuu. Juurikin tuon jatkuvan kotiblondauksen vuoksi hiuslaatu on todella huonokuntoinen, ja tästä syystä haluan kasvattaa luonnollisen sekä terveen kuontaloni takaisin, vaikka se ottaisikin hieman aikaa. 

H väittää, etten koskaan viihdy kahta viikkoa pidempään uudessa hiusmallissani. Fiksu mies! Niin se nimittäin taitaa olla. Näiden lisäkkeiden ansiosta voin nyt vaihdella lookia fiiliksen mukaan. Lyhyt malli on helppo, mutta mikä ihme siinä on, ettei se tunnu omalta? 

You Might Also Like

2 kommenttia

Suosituimmat

Facebook