Perjantai-illan tunnelmaa

19.59
Ostin tänään itselleni, sekä vanhemmilleni kukkasia. Itselleni syksyisen perjantai-illan iloksi, ja vanhemmilleni kiitokseksi kaikesta siitä avusta, mitä tälläkin viikolla olen heiltä saanut. On niin paljon helpompi jaksaa kun on tukiverkosto vahvasti läsnä. Kukkakimppu on pieni, mutta kaunis kiitos siitä kaikesta.

Sain H:ltä alkuillasta viestin:  " http://www.telkku.com/ohjelmat/magic-mike/56505/tv5/607458 "
Tuo viesti oli parasta laatuaan aloittamaan minun viikonloppuni.

Tämä ilta on siis pyhitetty vain minulle, Channingille, sekä lasilliselle punkkua. 

Olenkin tässä siis viritellyt deitti-iltaa valmiiksi. Tässä muutama kuva tunnelmasta.
Rauha on laskeutunut hulinapäivän jälkeen taloon, ja nyt on aika hengähtää. Kynttilöiden tuikkeessa se ei ole vaikeaakaan. Olenhan ehdottomasti kynttiläihminen, läpi vuoden. Vaikkakin tänävuonna olisin mielelläni sallinut kesän vielä jatkua, eikä syksyn vastaanotto ollut itsestäänselvyys, niin kyllä nyt alkaa tuntua jo ihan mukavilta nämä pimenevät illat sekä syksyn raikas tuulahdus ulkona. Olen valmis. 

Piippiksen fyssarikin alkoi tänään kesäloman jälkeen, ja arki on asettunut kivasti uomilleen silläkin saralla. Paras tulee tässä: Puheterapia jatkuu samaan vanhaan malliinsa, ja saadaan jatkaa jo tutun terapeutin kanssa. Hän ei halunnut jättää meitä pulaan, ja olemme niin kiitollisia. Piippis myös varmasti on. Näin ne asiat aina lutviutuu, tavalla tai toisella.

Hei vielä tähän loppuun! Joku oli kysellyt Piippiksen verikokeista, jotka kesällä otettiin petekioiden vuoksi. Tilanne on siis ok. Leukemiamörkö selätettiin jälleen. Sama juttu kuin edelliselläkin kerralla, eli tytöllä on leukkarit vähän alhaiset, mikä yleensa puhuu jonkinsortin infektion puolesta. Näillä meidän ds-murusilla tuo alhainen leukkariarvo on kuitenkin aikas tyypillistä, eli huolta ei kannata liiaksi asiasta kantaa. Pirpanan arvot ovat olleet nyt viimeiset 4-vuotta vähän alakanttiin ja tyttö on muuten hyvinvoiva. No worries siis. Lähdimme reissuun kokeiden ottamisen jälkeen, ja unohdettiin kokonaan tämä ikävä petekiaepisodi. Täytyy jatkossa muistaa, että tiedotan näistä tällaisista teille myös <3

Mutta nyt, date night with Magic Mike. 

Kivaa alkavaa viikonloppua!


You Might Also Like

2 kommenttia

Suosituimmat

Facebook