Pieni suuri ihme(amme)

9.13

Tuttavani kysyi minulta tässä taannoin, että haluaisinko testata kasaan taitettavaa kylpy-ammetta lapsukaisillamme, ja tietysti olin heti valmis! Tarkoituksenamme on ollut jokatapauksessa hommata kolmas amme, sillä PikkuH haluaa nykyään aina kylpeä sisarustensa kanssa samaanaikaan, ja kaksi lasta yhdessä ammeessa verottaa kylpemishetken toimivuudesta sekä mukavuudesta jonninverran. Tämä testaus/yhteistyö sattuikin siis juuri oikeaan hetkeen!

Ja niinhän siinä kävi, että rakastuimme tähän Ihme-ammeeseen todella kovasti! Allaolevassa kuvassa näkyy tärkein syy, että miksi rakastuimme.


Kaksi vanhempaa kylpy-ammetta vievät siis huomattavasti suuremman tilan saunastamme, ja itseasiassa valtaavat tällähetkellä meidän toisen suihkukopin kokonaan. Tuon uutukaisen saa taittaa kokoon, ja pistää vaikkapa allaskaapin alle piiloon, jos haluaa sen pois näkyvistä. Ihan super-näppärää! Mä haluan näitä kaksi lisää!

Lasten matkatessa vaikkapa mummolaan yökylään, on tämä uusi pieni ihme tosi helppo napata reissuun mukaan.Kasaaminen on helppoa, ja vie aikaa n.10 sekuntia. Amme on kuitenkin todella tukeva ja laadukkaan tuntuinen. Pohjassa oleva tulppa vaihtaa väriä veden lämpötilan mukaan, ja ilmoittaa jos vesi on lapselle liian kuumaa. Tämäkin ihan hyvä bonus siis! Oma veden lämpötilamittarimme kun on kadonnut jo aikoja sitten, ja usein tuleekin mietiskeltyä, että onkohan kylpyvesi sopivan lämpöistä. Eipähän tarvitse sellaistakaan enää tuumailla.

Meillä tämä kylpy-amme myös usein haetaan saunalta lasten toimesta, ja siinä katsellaan mm. aamun Pikku Kakkosta. Varsin monikäyttöinen tuote siis ;)


Tää on kyllä vuoden hittijuttu, voin ihan käsi sydämellä sen nyt tässä luvata jokaiselle teistä. Siinä kylpee ihan vastasyntynyt siinä, missä 4-vuotiaskin! Ammeen mukanahan tulee näppärä kylpyverkko, jossa on tosi helppo pestä pieni vastasyntynyt niin, että pieni saa mahdollisimman hyvän vesituntuman kylpyhetkessä. Ihanaa, että tällaisiakin asioita mietitään kylpyammeita suunniteltaessa.

Tämä tuote on muuten palkittu 11 eri tuotepalkinnolla, eikä tuo nyt mikään ihme ole. Mä en ainakaan koskaan aikaisemmin oo törmännyt näihin missään muualla!

Jos kiinnostuit, niin näitä ihme-ammeita pääsee nyt tilaamaan jo ennakkoon osoitteessa www.pienihme.fi . Mä tilasin heti lahjaksi yhden mun ystävän tytölle, ja kunhan rahatilanne sen sallii, heitämme vanhat ammeet kaatikselle ja tilaamme kahdelle muulle myös uudet Ihme-ammeet.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. en löytänyt sivulta ammeen hintaan, minkä hintanen tällanen on?

  VastaaPoista
 2. Muksutallistakin löytyy näitä. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä ammeet 2 kpl on lauteitten alla kun ei käytössä. Eivät häiritse meitä siellä, vaikka isoja ovatkin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea kyllä, mutta meillä ei toimi, sillä lauteet on rakennettu niin ettei sinne helposti pääse..

   Poista

Suosituimmat

Facebook