Kesäinen onnenpäiväni. Nyt myös teille.

8.00

Moni teistä jo varmaan muistaakin sen kun kerroin kesäkuussa mulle järkätystä yllärihemmottelupäivästä, sekä puutarhabileistä omalla kotopihalla ystävien ja perheen kesken? Useampaankin otteeseen olen täällä blogissa tuohon päivään palannut.. ihan syystäkin.

Tänään vietetään Helsingissä pressitilaisuus Marja Hintikka Live:n tiimoilta,  ja sain nyt jo luvan julkaista nämä allaolevat materiaalit teille blogini lukijoille.  Video on myös nähtävissä esimerkiksi Yle Areenassa, mutta laitan sen siitäkin huolimatta tänne blogiini suoraan. On tullut siis aika jakaa tuo aurinkoinen, yllätyksiä pursuileva sekä tursuileva päivä myös teidän kanssanne armaat lukijat! 

Onpas muuten hurjan jännittävää!

Rentouttavan hieronnan jälkeen Helsinki Day Spassa hengailua. Tässävaiheessa mun puhelin otettiin pois.

Haastis-hetki Katri Valan puistossa Sörnäisissä.

Pari nettiartikkelia tuosta tapahtuneesta myös tehtiin, ja se on tosi kiva juttu koska tuohon viisiminuuttiseen pätkään ei kaikki tärkeä mahtunut. Tässäpä siis ne artikkelit. Ja sitten vielä se videoklippi. Tv2:lla tämä näkyy siis ensimmäisessä Marja Hintikka Live-showssa  12.10.2015 ja klo 21:00. Menemme H:n kanssa paikanpäälle suoraa lähetystä seuraamaan.


Valvoin kesällä muutamanakin yönä mietiskellen, että kehtaankohan itse tuota pätkää edes katsoa?! Välillä meinasi jopa pienimuotoinen paniikkikin iskeä, mutta nyt olo on tottavie helpottunut! Päivän ihana fiilis on saatu talletettua tuohon 5 minuuttiseen tosi taitavasti, ja ihan täydellisesti en itseäni kuitenkaan nolannut (jos muutamaa supertyhmää ilmettä ei lasketa nolaamiseksi) ;) Oma pärstä nyt on mitä on , ja en ehkä ole ns.hehkeimmilläni näiden uuvuttavien raskaus-/vauvavuosien jälkeen, mutta se ei tässä ole nyt edes olennaisinta. Ajatus, ihmisten panos sekä sanoma on. 

Oma mies sekä ystävät puhuvat niin tosi kauniisti, että silmäkulmat kostuvat jokakerta tuota videoklippiä katsoessani. Rakastan niin paljon! Tunnen syvää onnentunnetta kun muistelen tuota päivää. Tällaista kyllä tapahtuu telkkarissa aina sillointällöin muille, mutten koskaan olisi uskonut, että se tulee tapahtumaan mulle! On siis kunnia-asia saada olla mukana näin upeassa ohjelmaformaatissa, ja oli hienoa saada nähdä, miten tällaista ohjelmaa tehdään. Aurinkoinen kesäpäivä Helsingissä Marjan ja Giten kanssa oli ihan huippu, ja tuntui kun oltais tunnettu jo pidempäänkin. Ehkä olin niin shokissa hyvällä tavalla, etten turhaan ehtinyt ujostella uusia tyyppejä.

Mitähän kaikkea mahtavaa tämä sarja tuo tullessaan, kunhan alkaa TV2:lla?! Sitä jään odottelemaan. Sangen loistavaa, että useat muutkin äidit saavat kokea tämän! Kaikkien pitäisi saada, ja kaikki sen ihan yhtälailla ansaitsisivat kuin minäkin. Mä isken vielä takaisin, lupaan sen!

Kiitos Yle. Marja, Gitte ja co. Kiitos suloinen aviomieheni, rakas perheeni sekä rakkaat ystäväni. Kiitos Laila, Wäinö sekä Heili. Tällaisen onnellisen pulloposkisen pikkuäidin olette minusta tehneet, ja se on ihan maailman parasta!

 Tää oli vuoden siistein juttu, ei epäilystäkään siitä. 


You Might Also Like

13 kommenttia

 1. Ihan huikea juttu! Itkuhan se tääläkin tulee kun tuollaista kattoo. Miten hyvää rakkaimmat voi saada aikaiseksi. <3 Kovin moni ei tottatosiaan tällaista pääse kokemaan koko elämänsä aikana. Mutta toivottavasti mahdollisimman moni edes jotain.

  VastaaPoista
 2. Äää itku tuli <3 sie kyllä niin ansaisit tuon. Niin ihanaa :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihana juttu! Ei pystynyt itkemättä katsoa!(:

  VastaaPoista
 4. aivan ihana juttu jonka olit varmasti ansainnut <3

  VastaaPoista
 5. Kahteen kertaan jo pitänyt katsoa ja molemmilla kerroilla itkettää ytimessä. Ihana yllätys, jonka varmasti olet ansainnut! :)

  VastaaPoista
 6. Vau, upea ja mahtava juttu! Ihana yllätys joka meni oikein!

  VastaaPoista
 7. Niin niin niin ihana katsoa tätä! <3 Itku tuli täälläkin, heti kun avasit oven tuossa videolla. Voi että. :)

  VastaaPoista
 8. Olette kyllä jokainen ihan parasta. Kiitos tosi paljon kannustavista kommenteista <3

  VastaaPoista
 9. No kyllä vaan täälläkin kyyneleet alkoi valumaan! Ihana yllätys, ihana sinä ja koko sun perhe! <3 voimia arkeen! -Hande

  VastaaPoista
 10. Huikeaa! Silmät täynnä ilonkyyneleitä.... Ihana olet ja sinun miehesi RAKASTAA sua niin paljon.

  VastaaPoista
 11. Olipa kiva ylläri ja taatusti ansaittu täydellinen päivä! Mukavaa, että jaoit sen kanssamme.

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook