Epätodellista

22.55

Kukaan ei voi oikeasti käsittää, miltä musta nyt tuntuu. Olen selvittänyt tekniset ongelmat kolleegan avustuksella ja tajunnut juuri, että mun kommentit ovat menneet gmailissa roskapostiin. Tästä en voi syyttää ketään muuta, kuin lapsiani tai itseäni. En ole tajunnut käydä katsomassa sieltä, vaan masennellut täällä kotona H:lle, kun kaikki lukijat ovat lopettaneet kommentoimisen. Pitänyt koko kesän jatkuvaa monologia melkeinpä itsekseni tässä ihan :D

Tavallaan tää on huvittavaa, mutta enemmän tämä on mulle tragedia. Käytin äsken puoli tuntia kuluneen kesän kommentteja lukien, sekä hyväksyen. Kyynel silmäkulmaa kastellen.

Anteeksi. ANTEEKSI. En tiedä, mitä oikeasti on tapahtunut, enkä varmaan koskaan tule tietämään, mutta nyt tilanne on entisellään ja olen kiitollinen siitä.

Kaksplusbloggaajien viestit tulivat läpi osittain (ja se tässä tilanteessa varmaan eniten hämäsikin), mutta muut jäivät mun tavoittamattomiin.. ennen tätä päivää. Olen kuitenkin julkaissut kaikki kommentit nyt, ja yritän ajan kanssa myös vastailla. Enää en luota sähköpostiin sinisilmäisesti, vaan hyväksyn viestit bloggerin kautta. Näin en ole aikaisemmin koskaan tehnyt. Ei kannata kysyä miksi, sillä en itsekään tiedä!

Arvonnan teen myös uusiksi, sillä tosi moni jäi kisan ulkopuolelle. Palaan siihenkin pian.

Ihanaa tajuta, ettette hylänneetkään. Kuinka lojaaleja olettekaan?! SUUKKOJA!

Ja kiitos M, että laitoit sähköpostia tänään! <3 Jatkossa toivoisinkin, että heti jos kommentti ei ilmesty blogiin, mulle tiedotettaisiin siitä, ettei tällaista kamalaa pääse enää koskaan tapahtumaan..

Tämä varoituksena muille bloggaajille, jos vähänkin epäilyttää kommenttien vähyys, niin tilannetta kannattaa tosissaan tutkia..

You Might Also Like

19 kommenttia

 1. Ja mä kun jo kerkesin pettymään suhun tosi paljon ja melkeen lähetin vihaisia kommentteja perään et eikö mun ajatukset ookaan arvokkaita jne.. :D <3 hyvä et tää selvisi. Koska olit hyväksynyt muita kommentteja ja et niitä tiettyjä mun ni aattelin heti et just. justjust.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ei ei!! Siis mä täällä valvon ja ihmettelen, että miten näin saattoi tapahtua? En keksi muutakuin että joku on vahingossa painanut vaikka kännykällä kommentit gmailissa roskapostiksi. Mutta miten osa on tullut läpi? En ymmärrä :/ pidän kyllä jatkossa huolen, että tämä episodi ei toistu! Anteeksi vielä.

   Poista
  2. Mulla meili voi merkkailla vaikka mitä roskapostiksi, joskus ihan kesken meilivaihdon tutun ihmisen kanssa ne ilmaantuu SPAM lisukkeella. En tajua sen logiikkaa ollenkaan. Eli kannattaa välillä tarkistaa mitä roskapostissa on.

   Poista
  3. Tuolla joku muukin kirjoitti samanlaisia ajatuksia. Tämähän on oikeesti aika hirveää et oot tavallaan saanut ihan kusipään maineen ku "et oo julkassu kommentteja." Ja mäkään en oo ees avannu sun blogia nyt pariin kuukauteen koska oon ajatellu et pidä sit tunkkis :O apua, Nyt voin taas jatkaa lukemista.

   Poista
 2. Voi eeiii. Kaikkea sitä voi tapahtua. Minun kommentit on vissiin kuitenkin aina tulleet sulle perille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, ei olleet! Facessa juu, mutta täällä ei :/ eilen vasta luin ne.

   Poista
 3. Mäkin lopetin kommentoinnin,kun aattelin, että sulla meni herne nenään siitä turvaistuin-kyselystä...

  VastaaPoista
 4. Et muuten usko, kuinka monta kertaa mietin ennenkuin lähetin sähköpostia puuttuvista kommentoineista. Arvelin sun pitävän mua omaan napanntuijottelijana, kun ei kommentointejani julkaista. Hommahan olikin merkillisen laaja. Onneksi nyt selätetty ja upea luku kera kuuden nollan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi niin teit, sillä homman laajuus yllätti mut myös!

   Poista
 5. Ihana ihminen olet ei voi muuta sanoa:-)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook