Viittoen

22.06

Nyt viitotaan ja viserrellään! Kiitos Mummu DVD:stä! Pirpana oli "täpinöissään" ja äiti tietysti stressaantui heti kun ei ykkösellä jääneet kaikki viittomat päähän! Helpotti vähän kun jo toisen katsomiskerran jälkeen huomasikin että onhan sieltä jotain sitten kuitenkin muistiin jäänyt. "Mörkö", "Suklaa", "Maailma", "Punainen", "Tähti" jne...

Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Parasta oli muuten huomata miten tarkasti Pirpana seurasi noita viittomia. Luulisi siis että on helppoa opettaa hänelle niitä tulevaisuudessa. Mun kummityttökin ahkerasti yritti painaa päähänsä tukiviittomia ja niitä sitten onnellisena esitteli kaikille :) Tärkeäähän olisi että mahdollisimman moni Piippikselle alkaisi käsin "puhumaan".

Varattiin 4D ultraan aika ja se onkin yllätykseksemme jo huomenna. Mulla on jo senverran paljon raskausviikkoja että suosittelivat tulemaan mahdollisimman pian. Ihan on hyvä fiilis tästä päätöksestä. Tänään nimittäin säikähdin kun tajusin että edellisestä neuvolakäynnistä mun paino on noussut aikas hurjasti. Painonnousu ei sinänsä harmita mua itseni vuoksi mutta tietysti aloin heti miettimään että voisko olla liikaa lapsivettä tai jotain muuta häikkää ja siksi onkin varmaan ihan hyvä käydä vielä kuvissa. Todennäköisestihän siellä on kaikki ok mutta oma mieli muttuu taas paremmaksi. Vatsahan on paisunut pienessä ajassa tosi paljon ja sen myötä mun olotilakin on varsinkin iltaisin tosi tukala. Supistaa jo ihan kunnolla(onneksi tosin kivuttomasti) ja henkeä ahdistaa varsinkin istuessa. Poika selvästi pistää äidin vähän lujemmalle kun Piippis aikanaan. No mutta näitähän onkin tullut jo valiteltua aikaisemminkin joten säästän teidät suuremmalta tuskailulta.

Huomenna on taas jännä päivä. Hyvää yötä!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Meillä oli Neidin lemppari pienenää tuo dvd. Sillä äiti ja isi osti 20 min pituisen hengähdystauon päiviin :)

    P.S. Kaikki viittomat eivät ole oikeita dvd:llä, joten kannattaa tarkistaa niiden oikeellisuus.

    VastaaPoista
  2. Mä arvelinkin että niihin ei varmaan kannata ihan täysin luottaa. Mm. sana "Aurinko" viitotaan kahdella eri tavalla, huomasin.

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook