Liikutuksen paikka

13.43

Jälleen kerran rakas kummityttöni sai tänään tätsykkänsä nieleskelemään kyyneleitä kun näytti ylpeänä uskonnon koettaan ja sieltä kirjoittamaansa vastausta kysymykseen: "Keksi ja kirjoita 6 asiaa joissa ihmiset tarvitsevat sääntöjä?" Liikutuksen aiheutti sääntö numero 5. "Kunnioita erilaisia ihmisiä". Siihen kummityttö vielä lisäsi että "Mulla oli kokopäivän ollut L mielessä ja siitä sitten keksin tuon säännön". 

Niin, nyt sen jo huomaa. Sen positiivisen puolen ja vaikutuksen, jonka Pirpana on tuonut meidän perheen elämään. Nämä Pirpanan pienet ja isot serkut ovat nyt jo oppineet ymmärtämään sekä arvostamaan erityisyyttä pienen serkkutyttönsä extrakromosomin myötä ja haluavat puhua asiasta avoimesti sekä liputtavat suvaitsevaisuuden puolesta. Todella onnellista huomata se..

Etuoikeutettu on myöskin pieni veijari äiskän masussa joka saa kasvaa erityisen isosiskon "tossun alla" tulevaisuudessa ;)  Asiat pitää osata kääntää positiiviseksi. Kehitysvammaisuus ei ole maailmanloppu vaan pikemminkin päinvastoin.

Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu siispä aurinkoista viikonloppua kaikille!You Might Also Like

3 kommenttia

Suosituimmat

Facebook