Edelleen pipunen

14.19


 Sairastuvalta hei! Viimeyö selvittiin jo ilman tutinoita ja itkuja mutta harmiksemme aamulla nousi taas kuume uudestaan vaikka ehdin salaa riemuita yöllä että tauti on selätetty. Lähetin H:lle töihinkin viestin että hyvältä näyttää mutta aamulla jouduttiin pettymään. Yöllä juotin sinnikkäästi tytölle vaan huoneenlämpöistä maitoa(yleensä ei suostu juomaan) ja jatkuvasti tarkkailin ruumiinlämpöä. Jos tuntui viileältä, laitoin vähän jaloille peittoa ja vastaavasti lämpöistä tyttöä löyhyttelin unirätillä. Uskon että se auttoi senverran ettei tarvinut yöllä itkeskellä..

Nyt hää tuolla taas nukkuu ja kovin on ollut rutuinen koko päivän :/ Ei auta kun toivoa edelleen että huomenna olisi jo parempi. Kurjaa katsoa vierestä..

Nuo kuvat räpsin aamulla kun olo oli hetkenaikaa vähän mukavampi. Tuntuu erityisen hyvältä nyt kun Pirpana hymyilee ja hassuttelee. Voi kun saisi itselleen varastaa ne ikävät olotilat pieneltä. Ei meinaa oikein supotkaan jelpata tähän enää. Ja tuskin johtuu hampaista kun näin tiukille meinaa ottaa, tosin alhaalla nyt toinenkin ien auki. Nyt niitä helmiä alkaakin sitten ihan rytinällä sieltä ikenistä putkahdella.

Jouduttiin siirtää juhlia viikolla sillä muutosta ei nyt meinaa tulla mitään. Tärkeimmät asiat nyt ensiksi kuntoon. Me ehditään kyllä sitten muuttaa myöhemminkin.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi toista! :( Toivottavasti pöpö hellittää pian ja varsinkin kuumeilu lakkaa. Meillä on kans joskus tosi vaikeaa saada kuumetta laskemaan, kaikki sallitut myrkyt on käytössä.

    VastaaPoista
  2. Juu myrkkyjä on napsittu täälläkin. Helpottaa tytön oloa niin silminnähden. Loppuis jo!

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook