Historian siipien havinaa

21.24


Löysin todellisen helmen meidän perhefotoista. Mun isi eli Pirpanan pappa tooosi nuorena tekemässä sitä mitä rakasti silloin kaikista eniten. Tämä kuva on yksi kaikkien aikojen henkilökohtaisista suosikeistani.

Käytiin tänään shoppaamassa taas pakollisia juttuja uuteen kotiin eli jälleen niitä verhotankoja, istuintyynyjä tuoleihin ja sen sellaista. Tein muutaman ylimääräisen löydön joista olenkin ollut toosi iloinen koko loppupäivän. 

Iloinen on ollut myös Pirpana joka taas perinteiseen tyyliinsä jaksoi "pousata" Jyskin konttorituolilla. Ja niin, ihme on tapahtunut! Tyttäremme vasen alaetuhammas puhkesi viimeyönä! Hallelujah ja kiitos! Se todella tapahtui ennen ensimmäistä syntymäpäivää. Panadolin voimalla nukutaan edelleen yöt mutta hyvä tietää että kokoajan ollaan menossa parempaan suuntaan ja ne hampaat ihan oikeasti kasvaa sieltä ikenistä ulos :D Mutta nyt, on aika rauhoittua viikonlopun viettoon! Kauniita unia ja kivaa sekä jännittävää viikonloppua!P.s Tyttö nukahti tänäiltana isin "iltasatuun" eli Nirvanan diskografiaan. Oppiipahan hyvissä ajoin ne kaikista tärkeimmät faktat elämässä.

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook