Odotusta

12.45


Niinkun otsikkokin jo kertoo, meidän talon seinien sisällä odotellaan nyt kirjaimellisesti montaakin eri asiaa tapahtuvaksi. Pirpana ei ole yhtään oma itsensä sillä tuo viheliäinen puhkeava hammas kiusaa nyt ihan todenteolla. Tyttö tuntuu lämpöiseltä ja korvasta mitattuna lämpöä olikin pikkuisen. Ruoka ei maistu ja keljuttaa kokoajan niin mahdottomasti. Hymyt ovat kortilla ja sekös kummalliselta tuntuu kun normaalisti tyttö jaksaa olla niin tuhannen aurinkoinen kokoajan. Suotakoon hänelle mökömökönsä nyt sillä ikenet ovat selvästi todella arat. Itku tuli kun yritin varovasti kokeilla josko siellä jo tuntuisi puhjennut alku. Hammas on jo aivan pinnassa ja nyt toivotaankin vaan että puhkeaa parin päivän sisään. Oireet ainakin puhuvat paljolti sen puolesta.. Annoin äsken supon ja pistin nukkumaan. Toivotaan että Panadolista on edes vähän apua pienen ihmisen kurjaan olotilaan.. 

Äitikin on aika "klesana". Jalat sekä keskivartalo on nyt jostainsyystä aivan voimattomassa tilassa ja ainoa suht miellyttävä olotila löytyykin kylkiasennosta, jalat koukussa. Masu kokoajan pingoittuneessa tilassa eli pientä kivutonta supistusta pukkaa jatkuvalla syötöllä. Nyt taitaa olla levon paikka itse kullakin siis. Siispä tämänkin asian tiimoilta odotellaan että seuraavat 10 viikkoa kuluisi nopsaan. Ihan oikeasti jos tää tällaista tulee olemaan niin mä olen täydellisen valmis irtautumaan tästä möhöstä heti kun vauva on vaan tarpeeksi vahva ja hyvänkokoinen syntyäkseen. Mutta ei vielä.. vielä pikkumies ei ole valmis.

Miten nämä kaksi odotusta voikaan olla näin eri sorttisia?! Valivali. Maanantaifiilis. Huomenna on varmaan jo parempi päivä. Toivotaan niin sillä Hyvinkäälle käypi matkani, saanpahan ihan luvan kanssa valittaa :)


Pönö rv 27. You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook