Ensimmäinen vappu yhdessä

22.40

Ampiainen kiinnostui Pirpanan piposta joten jouduin varastamaan likan isiltä ja viemään sisätiloihin turvaan. 

Vappu hurahti leppoisissa tunnelmissa ja sitä vietettiin perheen kesken kotona sekä Pirpanan kummien luona grillaillen. Rauhallisiksi ovat meidän vapun karkeloinnit muuttuneet, heh.No, kun nuo mukelot tuosta vähän kasvaa niin eiköhän sitä actionia taas riitä, vähän eritavalla kun muutama vuosi takaperin tosin mutta aika aikansa kutakin. Nyt lasten kuohujuomat ja kaupan alkoholittomat siiderit kelpaavat mulle vallan mainiosti ja sokerihumala on humala siinä missä muukin humala ;)


Allekirjoittanut pääsi harjoittelemaan kahden pienen kanssa olemista vähän ennakkoon. Pirpana näyttää  siltä kun tämä asetelma ei nyt olisi oikein mieleinen hälle. Parempi vaan totutella tyttö! :) Kohta meidän perheessä on vielä pienempi tyyppi. Äidin ja isin ainoa prinsessa Piippis tulee tosin olemaan nyt ja aina. Se on varma se.

Loppuillasta me tänään sitten kahden brunssin jälkeen vähän hölmöiltiin ja parhaat naurut lähti näistä kahdesta kuvasta. Miten se osaakaan aina ottaa juuri ne oikeat ilmeet?! Löytyyköhän Pirpanan tulevat lemppariharrastukset mahdollisesti näyttelemisen vaiko kenties ehkäpä tietokoneiden parista? 
Aika näyttää.

You Might Also Like

5 kommenttia

Suosituimmat

Facebook