Rokkarokki

22.42


Pertti Kurikan Nimipäivät. Vihdoinkin! Viihdyimme.


Ja tervehtynyt iloinen punkkari festaritunnelmissa. Peltorit pysyi päässä pienen tovin mutta hetkenpäästä niistä oli luovuttava. Äitiinsä tullut. Mä en nimittäin osaa käyttää korvatulppia, ne pilaavat keikan.

Eipä tänään kummempia. Keskityn seuraavaksi rakentamaan itselleni mahdollisimman mukavaa nukkumapaikkaa. Olenpas varautunut isolla kasalla tyynyjä ja peittoja nimittäin tällähetkellä kiusaa ihan uskomattoman ärsyttävä hengenahdistus öisin tai siis noin niinkun nukkuessa muutenkin. Jopa istuminen on tukalaa. Mulla kun on pienenä odottajana lyhyt selkä ja näinollen vähän tilaa vauvalle kehossa, niin olo loppua kohden alkaa käymään epämukavaksi. Keuhkot kasassa. Jos joku tietää jonkun hyvän neuvon oloa helpottamaan niin olen valmis vaikka maksamaan siitä :) Onneksi tänään pyörähti käyntiin viimeinen kymmenes. Rv 3o!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. http://www.libero.fi/Vanhempien-jutut/Foorumi/Huone/Aihe/?topicId=69200

  Tuo tuli mieleen tuosta nukkumisesta ja monista tyynyistä ja peitoista! Olisikohan tuosta hyötyä? :)

  VastaaPoista
 2. Muistan, että mullakin oli raskauden loppuvaiheessa hengenahdistusta yöllä, heräsin melkein joka yö kuristavaan tunteeseen. Mua auttoi vähäsen se, että viritin ilmapatjan (sellaisen itsekseen sähköpumpulla täyttyvän korkean) toiseen makkariin ja nukuin siinä. Se myötäili kehoa ja mahalle jäi kuoppa, nukuin kyljelläni. :) Auttoi vähäsen.

  Kiva, että Pirpana pääsi keikkaroimaan! :) Mä taas kärsin kuolemantuskia jos mulla ei ole korvatulppia keikoilla! :D (Mutta mulla on kyllä korvat pilalla jo omasta takaa, tinnitusta ja varmaan kuulonalenemaakin.) Lauantaina kävin pitkästä aikaa baarissa rokkikeikkaa kuuntelemassa ja unohdin kyseiset kapineet, korvat huusi ja särki keikan jälkeen aivan hirvittävästi.

  VastaaPoista
 3. Ilmapatja ja uiminen... Ei yhdessä mut tietty saa yhdistääkkin jos tahtoo :)
  Yöt nukuin ilmapatjalla ja viileässä. Päivisin kävin tyttöjen kans mahdollisimman monta kertaa uimassa ja kun talvi oli niin uimahallissa 2-3x viikossa... Se vedessä oleminen rentoutti niin et aina selvis pitempään ja pitempään :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook