Lauantaipäivä kuvina

22.16Koska kuume on vihdoin ja viimein muuttunut ainoastaan pieneksi lämpöilyksi, uskaltauduttiin tänään uuteen tulevaan kotiin vähän järjestelemään paikkoja syystä että nyt ihan oikeasti päästäis muuttamaan jossainvaiheessa. Hyvä fiilis tuli kun sai peilejä seinälle ja sohvan kasattua. Se paikkahan alkaa ihan oikeasti näyttämään meidän kodilta ja jokakerta sieltä on vaikeampi lähteä pois. Se on ilmeisesti ihan hyvä asia kuitenkin :) Tämän ylläolevan kuvan otin kun tehtiin lähtöä Järvenpäähän ja ihana tunne valtasi tuossa hetkessä äidin mielen kun tajusin että olen saanut oman rakkaan takaisin. Jaksaa taas touhuta lelujen kanssa normaaliin tapaansa ja olla onnellinen oma itsensä. Kyllä me vielä suppojen voimalla mennään varmuuden vuoksi, sillä huomasin että kun särkylääkkeen vaikutus lakkaa, alkaa tuskainen ikenien jäytäminen ja "aijaijaij"-valitus melkeinpä samantien. Ihan tarpeeksi on tyyppi kärsinyt viimeisen viikon aikana ja jos se musta on kiinni niin nyt ei enää tarvitse. Toinen hampaanalku on nyt sitten myös näkyvissä alhaalla.
No uudessa kotosessa sitten ryhdyttiin nukuttamaan tyttöä ja yhtäkkiä huomattiin naamaan ilmestyneen ylläolevan sorttista ihottumaa. No me sitten riemuitsemaan tietysti että "Jes! se oli nyt sitten sitä vauvarokkoa kuitenkin!" Ainoa vaan että tuo ihottuma sitten hävisi parissa tunnissa eikä sitä oikeastaan muualle tullutkaan. Vaikea uskoa että noin vähäisellä näppylällä selvittiin. No oli miten oli. Toivotaan että kuume on nyt ihan oikeasti selätetty eikä uusia piikkejä enää tule. Huomaa että olen ensikertalainen :D Aivan hermoheikko. No, tulevat vuodet opettaa varmaan ottamaan vähän iisimmin.Illalla sitten H palkitsi mut tällä uutuudella. Aivan herkkua!

Huomenna oli tarkoitus mennä piipahtamaan eräässä ulkoilmatapahtumassa, joka on tarkoitettu kehitysvammaisille sekä heidän perheilleen ja läheisilleen. Syy miksi ehdottomasti halutaan tuonne löytyy päivän pääesiintyjästä ; Pertti Kurikan Nimipäivistä siis. Toivotaan että sää suosii ja että Pirpana olisi niin hyväkuntoinen että voidaan ottaa hänet mukaan. Peltorit odottaa jo korkkaamista! Toinen syy miksi tuolla olisi mukava käydä on sijainti. Ihan melkeinpä tässä vieressä, Kuusijärven tuntumassa.

Ei mun pitänyt kirjoittaa tänään mutta mä kirjoitin näköjään silti. Nyt lopetan. 

P.s Huomenna mun on pakko saada sushia.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Moi! Vauvarokossa ihottuma saattaa olla tosiaan hyvinkin ohimenevää sorttia, esikoisella sitä loli vaan mahassa ja ihan sattumalta sen päivän aikana näin, illalla oli jo poissa. Ja vauvarokkoon kuuluu kaiken lisäksi sellainen kärttyisyys - mutta hyvä jos oli vauvarokko niin nyt se on teillä sairstettu. Tsemppiä paranemisiin ja muuttoon - suloinen neiti teillä :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook