21.05.2012

0.00


Pikkuinen Laila, olet syntymästäsi asti ollut äidin ja isin suurin aarre tässä maailmassa ja aina tulet myös se olemaan. Ensimmäinen vuosi yhdessä on osoittanut minulle äitinä sen, että sillä ei ole hitustakaan merkitystä, kehitytkö neuvolakäyrien mukaisesti vaiko et. Sen ilon sekä onnen, jonka sinä rakas -suloisena ja onnellisena ilopillerinä- olet meille lahjoittanut, on avannut meidän vanhempien silmät ja nyt uskonkin tietäväni mikä elämässä on ihan oikeasti tärkeintä. Rakastaa ja tulla rakastetuksi omana itsenä. Sen olet meille todistanut.

Onnea sinulle kultaisin ja erityisesti onnea meille vanhemmille siitä että saatiin vuosi sitten juuri sinut syliimme. Enpä voisi rehellisesti sanottuna toivoa mitään parempaa.

2600 g täyttä kultaa.
 On niin kovin vaikea löytää oikeita sanoja tähän tulevaan päivään. Kuva yläpuolella saa mut melkeinpä hysteerisen itkukohtauksen partaalle. Pirpana on ehkä viikon ikäinen siinä ja niin kovin pikkuinen. Äidin elämän oma Prima Ballerina. Silloin, nyt ja aina.

Tänään halitellaan sekä pusutellaan paaaljon, syödään kakkua ja ollaan niin äärettömän kiitollisia.

You Might Also Like

15 kommenttia

 1. <3
  tästä muistuis, että unohdin ylistää kummipoikaani blogiini, joka mun täytyi tehdä.
  on noi pienet ihmiset vaan ihania. <3

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea pienelle Prinsessalle <3 Ja äiteelle ja isälle myös!

  VastaaPoista
 3. Onnea pienelle päivänsankarille!

  VastaaPoista
 4. Onnea Pirpanalle ja äidille tietysti myös. :)

  VastaaPoista
 5. Onnea ja iloa suloisuudelle tuhat sataa kiloa : )

  VastaaPoista
 6. Sydämen täyteinen onnittelu pikkuPirpana aka Prinsessa L.

  VastaaPoista
 7. Onnea aivan ihanalle prinsessalle!

  Olen blogiasi lukenut pitkän aikaa. Joka kerta suloisen tyttösi kuvan nähdessäni tulen iloiselle mielelle. Teillä on ihana kultakimpale!

  Kiva, kun tähän pystyi nyt anonyyminä kommentoimaan. Olisin aiemminkin jättänyt kommenttia.

  terv. Armi

  VastaaPoista
 8. Onnea prinsessalle :) Yhdyn edelliseen kirjoitukseen ja tulen aina kovin hyvälle mielelle ja hymyilen Pirpanan kuvia katsoessa!!

  VastaaPoista
 9. Onnea 1-vuotiaalle neidille! :)

  VastaaPoista
 10. Niin paljon kiitoksia teille kaikille meiltä kaikilta :)

  VastaaPoista
 11. Myöhästyneet onnittelut ihanalle Lailalle ja teille uskomattoman rohkeille vanhemmille. Olen niin iloinen ja onnellinen, että Laila syntyi juuri teidän perheeseen ja että juuri te saitte elämäänne Lailan. Tämä pieni tyttö saa kaiken rakkauden, minkä hän ikinä tarvitsee ja mitä kaikkea hienoa hän saakaan aikaan lähi- ja vähän laajemmassakin ihmispiirissä. Ihana tyttö!

  VastaaPoista
 12. Onnea ihanalle Pirpanalle <3
  Olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaan ja vasta nyt saan aikaiseksi kommentoida. On kiva seurata Pirpanan ja teidän perheen elämää. Kirjoitat niin kauniisti tyttärestäsi; varsinkin tämä postaus sai kyyneleet silmiini. Kaikkea hyvää teille ja toivottavasti teillä on ihanat 1-vuotis synttärit! -Minttu

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook