Kevät blogissani

18.06

Mikä fiilis! Ensi viikolla alkaa terminen kevät ja raikkaat uudet tuulet puhaltelevat nyt myös täällä mun blogin puolella. Tästä muutoksesta kaikki kunnia kuuluu  Pahimpia on aamut-blogin ihanalle ja taitavalle Suville, joka teki tänään suuren urakan muokatessaan uuden lookin tänne mun sivuilleni.

Kiitos Suvi olet kultaa - ja kuohuvasi TODELLA ansainnut! <3

Mietiskelin tänään blogini historiaa ja lueskelin vanhoja postauksiani. Olen viidessä vuodessa kehittynyt aikasta paljon kirjoittamisessa ja bloggaamisessa, sen varmaan moni on huomannutkin. Haluan silti säilyttää nuo ensimmäisten vuosien postaukset juuri tuollaisina rosoisina ja alkuperäisinä - pienine kuvineen ja kielioppivirheineen. Vuosien varrella ulkoasu on kokenut muutamaan kertaan pienen "freesauksen", mutta sisältöön en tule koskaan kajoamaan tai vanhoja postauksia poistamaan. Kasvu ja kehitys saa tässä blogissa näkyä.

Kaksplussalta lähdön jälkeen mun blogissa meni systeemit vähän sekaisin ja edelleen mulla on korjausprojekti kesken. Pahoittelen siis, jos tekstiasettelu ja kuvat ovat joissakin viimevuotisissa postauksissa vähän hassusti. Yritän pikku hiljaa fiksailla niitä takaisin alkuperäiseen muotoonsa.

Toivottavasti tämä uusi look näyttää teidän lukijoiden silmissä yhtä täydelliseltä, kuin miltä se näyttää mun silmissäni. Tämä pieni mutta iso muutos antoi mulle ainakin kirjoittajana ihan uutta puhtia ja motivaatiota. Olen niiin iloinen ja rakastunut!Täydellinen ajankohta muutokselle oli tämä ja nyt todella saa kevät tulla! Kivaa viikonlopun jatkoa kaikille ja muistakaahan pusutella!

<3


You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Kauniilta näyttää 😊❤️ Lukijallekin selkeä! 👏🏻

    VastaaPoista
  2. Hei vitsi miten kivasti tää pelittääkin :D Mulle tulee ihan kauhee blogikateus tästä. Pitäs ehkä omaakin kohta päivittää... :'D Ja ole hyvä, ilo oli mun puolella muru! <3

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook