Teknisiä ongelmia

20.53

Meidän viimeinenkin tietokone hajosi eilen illalla ja nyt kärsin. Mun piti kirjoittaa tänään pitkä postaus tulevan viikonlopun tiimoilta mutta ei, mobiililla en lähde edes yrittämään. En tänään kun tuleva jännittää, stressaa ja vähän pelottaakin. Tämän illan missiona on pakata laukut valmiiksi, pestä viimeisetkin pyykit ja siivota koti lähtövalmiiksi-sotkuiseen kotiin kun ei ole kiva palata.

Ensi viikolla ostamme uuden koneen, mutta tämä loppu viikko mennään kännykällä (tai jonkun toisen konetta lainaten). Yhden tärkeän postauksen haluan vielä sunnuntaina ulos tyrkätä, vaikka sitten mobiililla näpytellen.

Huomenna starttaa siis meidän Pohjanmaan road trippimme ja ensimmäisen yön nukumme hotellissa, puolessa välissä matkaa. Niinkuin jo totesinkin, monikin asia vähän pelottaa mutta eiköhän tästä kunnialla suoriuduta.

Kauhean epämiellytävää tämä kirjoittaminen nyt joten on pakko lopettaa. Sormiin sattuu ja kirjoitusvirheitä joutuu jatkuvasti korjailemaan.. Äh!

Pieni päivitys vielä viikon kuulumisiin:

Piippis kävi silmälääkärissä ja lasit uusitaan. Vahvuuksia muutetaan.

PikkuW kävi toimintaterapiassa ja tarvetta uudelle käynnille ei ole. Tämän osasin jo arvatakin ja hyvä tietysti aina niin.

Parahinta alkavaa viikonloppua kaikille! 

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook