Krokotiilin kyyneleet

18.01


Aloitan tämän postaukseni kertomalla, että Piippiksellä on ikävä.

Tänään kun reissasimme kohti Rinnekotia, alkoi neiti yhtäkkiä itkemään suuria lohduttomia kyyneleitä ja ilmoitti

"Minulla on ikävä isomummoa. Isomummo on nyt siellä taivaassa."


Kyyneleet vierähtivät tuon jälkeen omille poskilleni myös ja silmät punaisina jatkoimme matkaa kohti Espoota. Luopuminen on edelleen vaikeaa ja haikeus läsnä pienissä arkisissa hetkissämme. Onneksi posti toi kuluneella viikolla rakkaan isomummon nallen meidän lapsille ja sitä onkin nyt monen pienen toimesta hoivattu sekä hellitty.


Rinnekodissa meni kivasti ja tänään treffattiin puheterapeuttia sekä toimintaterapeuttia. Puheterapeutti kehui kovasti neidin yhteistyökykyä sekä puhumisen taitoja. Pois lähtiessämme huikkasi hän vielä meille, että "Teillä on ihana tyttö!".


Kummankin terapeutin kanssa neiti vietti puolen tunnin ajan kahdenkeskistä aikaa ja sillä välin me vanhemmat käytiin syömässä sekä papereita täyttelemässä (PikkuW ja PikkuH olivat Ukin luona hoidossa). Rinnekodin pihapiirissä sijaitsee nepalilainen ravintola, joka yllätti meidät totaalisesti. Tosi hyvää ja edullista lounasta (tämä vinkkinä muille Rinnekodissa vieraileville)!


Päivän toinen liikutuksen paikka löytyi toimintaterapeutin huoneen odotustilasta, jonne Piippiksen reipas laulu kajahti äidin ja isänkin korviin. Kun huomasin H:n orastavat kyyneleet, pillahdin itsekin onnelliseen itkuun. Nää on kuulkaas herkkiä paikkoja meille kahdelle tunteelliselle!

Se on ihana ja reipas tyttö. En osaa enää pätkääkään huolehtia ja murehtia tulevaa. Piippis tulee satavarppina pärjäämään siinä, missä muutkin meidän murusista.

Poikkeuksellisen hyvä tiistai päivä oli tämä.

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Ihana postaus ja kiitos vinkistä ravintolan suhteen, en ole koskaan uskaltanut teststa, mutta varmasti tulen muuttamaan tämän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palvelu oli ystävällistä ja tunnelma hyvä. Se on ehkä ulospäin vähän karun näköinen, mutta ulkonäkö petti pahasti :) Ihanaa kevättä teille!

      Poista
  2. Te ootte vaan niin ihania, koko teidän perhe! <3

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook