Meidän perhe

8.30


Vietimme ihan huippu aamupäivän marraskuussa, kun mun rakkahin ystäväni Outi saapui kuvaajan kanssa tänne meidän kotiin ja kokkasi keittiössä toinen toistaan herkullisempia juttuja – ihan vaan meille syötäväksi sekä tänään ilmestyvään Meidän perhe-lehteen kuvattavaksi. 


Nämä yhteiset valokuvaukset Outin juttujen tiimoilta ovat olleet tosi antoisia ja kivoja. Hänen kanssaan teimme aikanaan myös tämän ikimuistoisen projektin (KLIK) ja tuon kirjan suosio on ollut valtavan suuri – ansaitusti! Meille kaikista maailman ihaninta oli olla mukana Samasta padasta- kirjassa kuvien muodossa – onnettarena sain myös arpoa blogissa viisi kirjaa lukijoilleni!


Palataan vielä hetkeksi tuohon marraskuiseen aamupäivään. Olimme sopineet Outin kanssa, että katson vaatteita vähän valmiiksi ja valitsemistani onneksi yhdessä löydettiinkin sitten kuviin sopivat. 


PikkuW suoritui jälleen kerran meidän jengistä mallikkaimmin, ja hän todella alkaakin olla näissä hommissa jo vanha tekijä. Lehteen painettu kuva on äidin silmissä täydellinen.


Pienin otti iisisti. Ja välillä vähän ujosteli kuvaajaa. 

"Silmät kiinni, niin se ei huomaa mua ollenkaan!"


Sitten jos liikaa ujostutti, niin äiti laittoi telkkarista vähän Kaapoa pauhaamaan ja valokuvien räpsimiset jatkuivat mallikkaasti. 


Itse tykkään eniten näistä kuvista, missä omat kasvot eivät näy. Lehdessä tosin näkyy ne pulleroiset poskipäätkin..  Minkäs niille mahtaa, kun moiset on suotu. 


Kiitos Outi ja kiitos Meidän perhe, että saatiin taas tällainenkin ihana kokemus jakaa yhdessä.

Jos vegeruoka kiinnostaa, niin suosittelen lämpimästi ostamaan tuon uutukaisen Meidän perhe-lehden. Meidän ipanat ovat krantuimmasta päästä, mutta härkis-makaronilaatikko maistui siitäkin huolimatta vallan mainiosti koko jengille. Äiti herkutteli vielä seuraavanakin päivänä ihanaisella bataatti-linssikeitolla. 

Enempää en tässä vaiheessa teille kerro ;)

Kokemus oli koko perheelle todella valaiseva ja viimeistään nyt tajusimme sen, että päivittäinen ateria ei ihan oikeasti kaipaa sitä lihaa –  kun se vaan on tehty oikein. Hesen burgeri on totta vie todella helppo haastaa kotitekoisesti vegenä! Se hämmensi allekirjoittanutta eniten tässä..

 Yksi vegepäivä viikossa on helppo toteuttaa, eli tästä hetkestä eteenpäin nappaan teidät lukijat mukaan. 

Oletko messissä?

Näistä Outin resepteistä on helppo aloittaa ja jos omistat Samasta padasta-kirjan, tämä on myös sulle todella helppo soijanakki. 

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook