Lupaus

16.03

Nyt näitä uuden vuoden lupauksia putkahtelee mun arkeeni kuluneidenkin vuosien edestä, mutta antaapi tulla vaan! Toistaiseksi ei ole tehnyt tiukkaakaan ja viihdyn esimerkiksi tässä hiirenharmaassa juurikasvussani yllättävän hyvin. Odotan innolla, että oma väri pääsee kasvamaan kunnolla ja ostin biotiiniakin tätä urakkaa nopeuttamaan. 

Hiusprojektin tiimoilta kuvia tulossa sitten vähän myöhemmin.

Viime yönä kun pienin oli herättänyt mut kesken yöunien, en meinannut heti saada unen päästä kiinni ja ajatukset pyörivät hyvin vahvasti tulevissa jutuissa. Päätin, että heti aamulla kaivan laatikostani Lääkelaskenta-opuksen opiskeluvuosiltani ja ratkaisen tästä päivästä eteenpäin joka päivä yhden laskun. Ainakin. Tänään laskin neljä! 

Jos mua jossain vaiheessa sattuisi onnistamaan opiskelupaikan suhteen, on mun oloni varmasti luottavaisempi kun ensimmäisen kerran ryhdyn lääkematskun tenttiä rustaamaan. Harjoitustahan se oppiminen vaan vaatii ja himpun verran sinnikkyyttä. Positiivista asenteesta ei myöskään liene haittaa? Aikaisemmin olen tyylilleni uskollisena pyyhkinyt mokomat laskut pois mielestäni ja toivonut vain parasta. 


Matematiikka on ollut mulle aina kompastuskivi. Lukion selvitin ihmeen kaupalla varmalla vitos/kutos-rivistöllä, mutta lääkematikassa homma ei ihan sillä lailla toimi. Siitä kun tulee suoriutua 100 prosenttisesti. Ja niitä laskuja kun sitten liitetään muidenkin tenttien yhteyteen, ovat kurssien läpipääsyt hyvinkin usein matikasta kiinni. 

Olin todella yllättynyt siitä, kuinka helposti loppujen lopuksi suoriuduin tänään. Mulla oli täysin uudenlainen tarmo ryhtyä ratkomaan noita ennen-niin-yököttäviä tehtäviä. Mä ihan oikeasti haluan kovasti oppia ja luotto tulevaan on suuri.  Kyllä pystyn tähän ja aika perus matikkaahan se tuokin vain on!

Tätä päivää jatketaan sillä tavalla vähän ikävissä merkeissä, että hoivaamme vatsatautista isukkia. En voi käsittää, että miten tässä aina käy näin kun loma perheessä starttaa?! Yleensä lapset aloittavat, mutta tällä kertaa näköjään perheen pää aloitti. Ylimääräistä jännitystä aiheuttaa nyt se, että viikonloppuna järjestettävät hautajaiset lähestyvät. Toivon sydämestäni, että kyseessä on nyt vaan joku ruokamyrkytys viikonlopun tiimoilta. Pianhan se selviää.. 


You Might Also Like

8 kommenttia

 1. En tiedä miten kätilöillä mutta lähihoitajilla nykyään Love-tentti lääke jutuista 5 vuoden välein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai kolmen. Meillä esimerkiksi kolmen vuoden. Muistaakseni työnantaja itse saa määrittää onko se 3 vai 5 vuotta :)

   Poista
 2. Käsittääkseni sairaanhoitajilla, kätilöillä ja terkkareilla myös..

  VastaaPoista
 3. Käsittääkseni sairaanhoitajilla, kätilöillä ja terkkareilla myös..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kännykällä kun yrittää kommentoida, niin jostain kumman syystä tosi usein käy näin että kommentti tulee tuplana. Pahoitteluni :)

   Poista
 4. Meillä yksityispuolella love-tentit ovat juuri sairaanhoitajille ja terkkareille. Itse olen labrahoitaja, joten mua se ei koske ainakaan vielä. Annan lähinnä astmapiippua asiakkaan bronko-tutkimuksessa.
  Tsemppiä suunnitelmiin, susta tulee hyvä terkkari.Go for it!!!

  VastaaPoista
 5. Joo mä huomaan itsestäni, että meen paniikkiin usein ihan vaan siksi, että lasku näyttää monimutkaiselta vaikka loppupeleissä on tosi simppeli.
  Kauan sä olet opiskellut? Mä opiskelin reilun vuoden verran..

  Tää kommentti tulee nyt tuplana koska mulla ei oo konetta ka mobiilissa tapahtuu mulla aina näin. Pahoittelen ;)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook