"Talviloma"

14.57

Muutaman päivän kestäneen hiljaiselon jälkeen on kiva taas palailla blogin pariin hetkeksi. Tänään tuon hetken kulutan kuulumisten parissa. Pahoittelen jo etukäteen loikkimista aiheesta toiseen.

Niinkuin otsikko jo kertookin, alkoi meidän perheellä perjantaina kauan odotettu talviloma. H on koko tulevan viikon kotona ja siitäkös lapset ovat kovasti riemuissaan. Meidän lomaviikko ei kovinkaan rauhallinen tule olemaan, sillä jokaiselle päivälle on luvassa jotain arkista puuhaa. On toimintaterapiaa, puheterapiaa, fysioterapiaa ja silmälääkäriä. Hektinen viikko päättyy tunteellisissa merkeissä, kun matkustamme koko jengin voimin Pohjanmaalle saattelemaan rakkaan isomummon viimeiselle matkallensa. 

Tuleva jännittää..

Valokuvien katselua mummolassa. Aina yhtä mielenkiintoista!

Eilen juhlittiin lasten ukin syntymäpäiviä ja juhlailta huipentui kotimatkaan, jonka suoritimme tilataksilla huristellen. Lapsille tuo matka oli todella kutkuttavan jännittävä kokemus ja itsekin rupesin haaveilemaan vähän tilavammasta sekä isommasta menopelistä. Meidän taksikuskimme kertoi laittavansa autonsa myyntiin huhtikuussa ja alkoivat H:n kanssa siinä jo puolihuumorilla hieromaan kauppojakin tuosta taksista. Heh.

Kuinka helppoa ja mukavaa tuo tuleva Pohjanmaan reissukin olisi taittaa, jos autossa olisi hilppasen enemmän tilaa kuin nyt. Noh, katsotaan.. Eihän sitä tiedä josko jossain vaiheessa tämä haave toteutuisikin..

Tuleva roadtrippi tullaan kuitenkin suorittamaan nykyisellä autollamme ja päätimmekin, että reissaamme kahdessa osassa. Yövymme yhden yön puolimatkassa. Junailu ei tällä kertaa ollut meille vaihtoehto, sillä se olisi tullut liian kalliiksi ja täytyyhän kohteessakin päästä kulkemaan paikasta toiseen. Ja sitten vielä ne matkatavaratkin..

Tänään en saa nyt oikein mitään järkevää tekstikokonaisuutta aikaiseksi, joten stoppaan tähän. Palaillaan huomenna taasen kunhan ajatukset tästä tasaantuvat ;)

Aurinkoa alkavaan viikkoon!

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook