Kun lapsella ei ole virallista nimipäivää..

18.40

.. niin sellainen keksitään tietysti itse!


Päätimme sunnuntaina, että tulevalla viikolla vapautamme kuopuksen odottamisen tuskasta ja vietämme hänelle "mielikuvitusnimpparia". Valitsimme tässä mielessä nimen pienimmälle ipanalle vähän kehnosti, sillä tuota nimeä ei kalenterista (ainakaan vielä) löydy. Parin kuukauden sisään olemme juhlineet isin sekä kahden sisaruksen nimpparit ja jokakerta on sydäntä särkenyt, kun pienin on ilmoittanut että "seulaavaksi vietetään mun jiippareita".

Nyt oli sopiva hetki, ennen Piippiksen toukokuisia synttäreitä.

Aamupalan jälkeen isi piirsi meidän pikku kissalle kissanviikset (toivomuksesta), jotka näissä alla olevissa kuvissa näyttäytyvät jo kovin suttuisina. Heh.


Hamppareiden hakureissun aikana oli kotioven taakse ilmestynyt kovin mieluisa paketti isovanhemmilta (olivat juonessa mukana), ja uuden taikahiekan parissa hurahtikin sitten tunti jos toinenkin. Taisin itsekin jäädä vähän koukkuun ja mikä parasta, myös Piippis tykkäsi muovailla tällä uudella massalla. Tavallinen muovailuvaha aiheuttaa aistiyliherkälle mimmille yökkäysrefleksin ja sen parissa neitokainen ei ainakaan toistaiseksi jaksa viihtyä.

Ennen isin töihin lähtöä käytiin myös metsäretkellä, ja iltapäivällä toiset isovanhemmat saapuivat mokkapalojen (päivänsankarin toivomus), kukkien sekä suklaapupujen kanssa kahville. Mummin kanssa järkkäsimme lasten lelulaatikot uuteen uskoon ja nyt on lastenhuonekin taas (hetken aikaa) siistissä kunnossa. Iso muovikassillinen krääsää lähti roskikseen - kannatti tehdä!


Saattaa kuulostaa hassulta tämä keksitty nimipäivä mutta kivaa meillä on ollut, ja pienen ihmisen onni on lämmittänyt äidin sydänalaa kovasti. Huomenna pääsen pyörähtämään Lapsimessujen pressi-tilaisuudessa ja odotan tosi kovasti tuota tapahtumaa - siitä lisää pian! Saattaapa muuten olla, että viikonloppu tuo tullessaan pienen arvonnankin tänne blogiin. Saas nähdä..You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Onhan se reilua että kaikki saa omat nimpparit viettää. Laittakaa vaan päivämäärä ylös että ensi vuonnakin on samana päivänä jos ei sitten tule virallista päivää 😀

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook