Auringossa

15.33


 Tänään pompattiin heti herättyämme ylös, syötiin tukeva aamupala ja rynnättiin pihalle keväästä nautiskelemaan. 12-vuotias Alaskanmalamuutti otti kaiken irti auringonpaisteesta, joka lienee yksi tämän koiruuden elämän suurimpia nautintoja. Vaikka karvapeite on paksu, makoilee neiti kesäisin kaikista kuumimmassa kolkassa pihanurmikollamme.

 Hassu, ihana koira. Vanhuus näkyy hänessä jo, mutta kauneus on ja pysyy."Synttärikakku isille"


Nopeasti se pimeä ja tylsä vuodenaika taas hurahti. Juurihan me kuluneen vuoden viimeisistä lämpöisistä päivistä tässä samaisessa puistossa nautiskeltiin, ja nyt jo nuuhkitaan seuraavaa kesää. Pimeyttä en kaipaa, mutta tämä ajan kulku on joskus vähän pelottavan nopeatempoista..

Seuraavaksi askarrellaan. Meidän isi täyttää huomenna vuosia, ja Piippis ottikin tänäaamuna varaslähdön kajauttamalla ilmoille iloisen onnittelulaulun silmät auki saatuamme. Huomenna uusiksi -  ja aamupalan kera tietty!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hei. Meille tuli juuri malamuutti vauva ja rodun ominaiset piirteet oli tiedossa jo entuudestaan. Silti haluaisin teiltä kysyä muutamia juttuja kun teidän upea malamuutti on jo 12v. Kuinka olette saaneet koiran tottelemaan perus asiat, vai oletteko😁? Entä karkaileeko teidän koissu helposti. Suurin huoleni on, miten saan koiran kovaan kalloon perus asiat ja saanko sen pysymään karkailematta. Kokemuksistanne haluaisin kuulla. Voit vastata myös mailiini vilzujarvinen@gmail.com. Kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja onnea ihanasta hauvavauvasta! Hienon rodun olette valinneet :) Mä vastaan illalla sun meiliin vähän pidemmän kaavan mukaan.. Sitten kun ipanat nukkuu ja saan rauhassa ajatella :)

      Poista

Suosituimmat

Facebook