Ihan pihalla

16.35

Tänään isin KiKy-vapaa mahdollisti meille täydellisen ulkoilupäivän, ja vietimmekin kolme tuntia lähiseudun luontoon tutustuen. Puistossa totesimme, että muutamassa kuukaudessa ollaan menty iso harppaus taas eteenpäin - keskimmäinen ipana oli oppinut keinumaan itse! Voimistelurenkaat ovat varmasti auttaneet kehittymään tässä lajissa.


Piippiskin uskaltautui laskeutumaan alas isojen tyttöjen ja poikien huuurjan korkeasta putkiliukumäestä - syksyllä rohkeus ei vielä riittänyt siihen.


Kallioilla kiipeiltiin ja koirankakkoja väisteltiin potkulautojen kanssa.


Välillä pysähdyttiin huilimaankin vähän.


Vaikka ulkona kevät tekee kovasti tuloaan, mieli itselläni on juuri nyt vähän haikeanlainen. Olen paljon tässä tuumaillut blogini kohtaloa, enkä ole vieläkään oikein päässyt varmuuteen siitä mitä tuleman pitää. Lasten varttuminen tuo mukanansa haasteita bloggaamisen suhteen ja aikanaan teinkin päätöksen siitä, että kun päiväkotitaival alkaa, on mun olosuhteiden pakosta stopattava tämä mun juttuni sellaisena kun se mulle kaikista mielekkäintä on.

Enkä mä ollenkaan tiedä, että osaisinko tehdä tämän jotenkin toisin?

Olen vuosien varrella ehtinyt tottua myös yhteisöbloggaamiseen ja nyt täytyykin tunnustaa, että ikävöin kovasti muiden kolleegoiden pariin. En vain oikein ole keksinyt, että mikä mun uusi paikkani voisi olla ja onko se enää kannattavaakaan?

Olotila on ahdistunut. Tein niin tai näin, tuntuu väärältä. Syksyyn on vielä tovi aikaa, mutta nämä ajatukset pyörivät päässäni päivittäin. Jos 47 palasta-blogin loppu häämöttää,  joudun jättämään jotain hyvin olennaista minusta historiaan ja uuden opettelu on aina iso juttu. Ajatuskin saa silmät kostumaan.


Tänään nyt vaan tuntui siltä, että on pakko avata ajatuksiani myös täällä blogin puolella. Helpotti heti, kun sai kertoa. Onneksi pääsen torstaina treffaamaan pitkästä aikaa muita bloggaajia Lapsimessujen ennakkotapahtumaan, ja varmasti tuo miitti auttaa avaamaan näitäkin ajatuksia paremmin.

Olen ok, vaikka postaus vähän apaattinen olikin ;)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ajattelitko, että et halua kirjoittaa niin, että lasten naamat näkyvät vai ajatteletko, että et enää ehdi kirjoittaa? Muokkaa blogia pikkuhiljaa johonkin suuntaan. Ehkä se oma tyyli löytyy. Mäkin tykkään olla bloggaajaporukassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis aika ei ole ongelma vaan nimenomaan just tuo toinen seikka.. :/ Täytyy mietiskellä miten saisin homman toimimaan niin, että kirjoittelu saisi jatkua.. :)

      Poista

Suosituimmat

Facebook