Ajan kulku

21.28

Kulunut viikonloppu on saanut allekirjoittaneen pohdiskelemaan sekä tuumimaan paljon. Ajan juoksu ja elämän arkinen taika on hiljentänyt - tehnyt haikeaksi hetkittäin.

Vietimme lauantaina lastemme suloisen serkkutytön syntymäpäiviä ja vasta illalla ipanoiden yhteiskuvaa ihastellessani, vaikutuin näystä poikkeuksellisen isosti.

8 vuotta taaksepäin meitä oli neljä nuorta. Ramppasimme läpi festareita esimerkiksi Faith no more:n perässä ja vietimme ikimuistoisia mökki-iltoja. Lauloimme sekä tanssimme akustisen kitaran tahdittamana juhannusyönä järven rannalla Sammatissa - vastarannalla mökkinaapurit intoutuivat tanssimaan laiturilla myös. Ihania muistoja.


6 vuotta sitten syntyi ensimmäinen näistä elämän pienistä ihmeistä, ja tasaiseen tahtiinsa porukka kasvoi yhdellä uudella.. Vielä tänäänkin katson tuota kuvaa ja on tosi vaikea uskoa, että tällaisen  ihanan serkusjengin olemme luoneet suht lyhyessä ajassa. Taikuutta, sanon!

Isosiskon taidonnäytteet. Nam ja wau!
Vietimme tänään myös siskoni esikoisen kaksikymppisiä. En vaan nyt ihan oikeasti meinaa käsittää tätä, sillä juurihan tuo tädin murunen vasta syntyi! Nyt hän haaveilee omasta bulldogista, työskentelee yhdessä Helsingin parhaimmista ravintoloista, seurustelee ihanan miehen kanssa ja ihan kohta asuttavat yhdessä ensimmäistä omaa kotiansa. On niin vaikea jotenkin uskoa. Muistan hyvin selkeästi vielä sen, kuinka juuri ajokortin saaneena hain tuota ihanaa tyttöä päiväkodista..

Aika julmaa tämä ajan juoksu. H:n kanssa katselimme seinällämme olevia valokuvia menneiden vuosien varrelta, ja jäimme muistelemaan esimerkiksi jokaisen kolmen rakkaamme syntymän hetkeä. Haikeus oli muisteloissamme vahvasti läsnä. Kotona vietetyt vuodet ovat jäämässä kauniina muistoihin ja uusi aika on alkamassa. Ikävöin jo nyt mennyttä niin, että sydänalaa puristaa.

Näitä tuntemuksia on jotenkin tosi vaikea jäsennellä tekstiksi tänne blogiin. Oli silti pakko yrittää..

Onnenhalauksia vielä kerran alkavan viikon ihanaisille synttäritytöille!

<3

P.s Lupaamani arvonta on tulossa blogiin huomenna..

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook