Yo Zen ja poikaset

14.53

"Äiti, miten tässä on yhtäkkiä näin lämmintä?", kysyi keskimmäiseni kun jäätelöä auringonpaisteessa terassilla nautiskeli.

Niin ajatella että talvi on ohi, ja kesä häämöttää ihan kulman takana - mahtavaa! Ja vaikka nyt puhutaankin kylmästä rintamasta, niin turhapa siitä on huolestua sillä se on vaan ohimenevää.

Siispä päätimme lähteä ulos fiilistelemään aurinkoa uusissa kevätvaatteeissa , ja löydettiin kotipitäjästä ihan huikean kiva uusi puistokin - metsän laidalta


Sain kunnian päästä tekemään yhteistyötä Yo Zen designin (linkin takana yrityksestä paljon mielenkiintoista infoa), suomalaisen koru sekä lastenvaateyrityksen kanssa ja tässäpä muutama otos kyseisen merkin ihanuuksista meidän ipanoiden yllä. Yo Zen lanseerasi äskettäin lastenvaatemalliston , joka on tosi tyylikäs ja ajaton kaikessa yksinkertaisuudessaan. Sopii arkeen sekä juhlaan mainiosti! Kun ensimmäistä kertaa kuulin tästä saapuvasta mallistosta, päätin siltä istumalta, että tulen omilleni tunikat ja leggarit hommaamaan.


Henkilökohtainen rakkauteni kyseistä yritystä kohtaan leimahti jo pari vuotta sitten, kun ensimmäistä kertaa sain Järvenpään Vaatepuussa kätösiini nämä Origami joutsen korvakorut. Olen useita kertoja lainannut nuo kaunokaiset, ja tammikuussa sitten ostinkin valkoisena nämä samaiset korvikset ihan vain itselleni.  

Eilen koruvarastoni sai täydennystä näistä ihanuuksista.


Mä en ole koskaan ollut innostunut yhdestä tietystä vaatemerkistä lastenvaatteiden saralla ja Yo Zenin mallisto on ensimmäinen, joka todella kolahti. Se on sopivasti sekä äidin että lasten näköinen - ja mikä parasta, kotimainen. Näitä vaatteita saa siis ihastella mun instassa ja blogissa myöhemminkin ;)

You Might Also Like

3 kommenttia

Suosituimmat

Facebook