Krapin paja - paikallinen kulttuurikaramellimme

10.30


Treffasimme eilen Keski-Uudenmaan bloggaajien kanssa tuoreelta puulta tuoksuvassa, uutukaisessa ja tunnelmallisessa Krapin pajassa.


Tuusulanjärven hyvin vahva kulttuurihistoria oli aistittavissa heti kun tilaan astui ovesta sisälle. Paikallisten taiteilijoiden maalaamat uniikit pöydät saivat huomion herpaantumaan parvelta kantautuvilta kutsuhuudoilta - muu jengi oli kavunnut sinne meitä mattimyöhäisiä odottelemaan. Kuukausittain vaihtuvat taideteokset seinillä kiinnittivät myös katseen välittömästi ylös kiivetessäni.Tarjoiltu panna cotta oli paikanpäällä työstetty ja lähiseudun tuottajia suosittiin tarjoiluissa muutenkin. Tähän ihastuimme H:n kanssa jo muutama kuukausi sitten, kun yövyimme tunnelmallisessa Krapi hotellissa pajan vieressä.


Kattolamputkin olivat keravalaisen Anu Ek-designin tuotantoa - todella näyttävät! Tunnustan, tällaisesta valaisimesta ryhdyin haaveilemaan itsekin, ja mullapa taitaa olla sille jo täydellinen paikkakin suunniteltuna.


Mahtavaa että Krapin pihapiiri on saanut kokea tällaisen uudistuksen ja varsinkin, kun se on tehty juurikin oikealla tavalla - alueen kulttuurihistoriaa kunnioittaen. Toivottavasti jonakin päivänä Snipe Drivekin pääsee soittelemaan pajan lavalle, sillä ovathan H ja veljensä perustajajäseninä syntyperäisiä Tuusulan poikia.

Kesällä on ihan pakko päästä parvelle siemailemaan viiniä ja kuuntelemaan vaikkapa Sami Saarta? Suosittelen muitakin lämpimästi tsekkaamaan Krapin pajan nettisivuilta tulevien kuukausien artisti tarjontaa, ja lähteä kokemaan tämän uuden kulttuuritilan ainutlaatuista tunnelmaa paikanpäälle.

Eilisestä tapaamisesta jäi kaikinpuolin kiva fiilis ja odotankin, että päästään Kublo-jengin kanssa tapaamaan pian uudestaan. Innostuin tästä uudesta yhteisöstä ihan eri tavalla, kun sain blogitovereille kasvot.

Näissä tunnelmissa on kiva jatkaa kohti saapuvaa viikonloppua!


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Hyvä Keski-Uudenmaan blogit! Hyvä Kublo! Hyvä Krapin Paja! Hyvä paikallinen, valtakunnallisestikin merkittävä kulttuuri! Hyvää koko keskinen Uusimaa!

  Ja niin - oli suuuperihana nähdä ja tavata <3! Tässä joukossa aika ei tule pitkäksi ja sisältö on aina silkkaa timanttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivan tapaamisen järkkäämisestä teille! <3 Nähdään taas pian!

   Poista
 2. Olipa todellakin ihastuttava paikka tutustua ja tavata lähemmin kaikkia teitä Kublolaisia. Minäkin odotan hulluna kesää, että saisin pyöräiltyä takaisin tuohon tunnelmalliseen Krapin pajaan nauttimaan jostain kivasta esityksestä. Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Mua hieman harmittaa etten päässyt tapaamiseen. Mutta mulla oli ehkä maailman paras tekosyy 💕 Mutta tavataan pian! 😊👌🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla todella on maailman paras ja suloisin syy! <3 Näitä tulee vielä! :)

   Poista

Suosituimmat

Facebook