#KPGB2015

18.02

Mistä on onnistunut kesäilta tehty? 

No annas kun kerron.

Se on tehty hyvästä juomasta.

Ja hyvästä ruoasta. 


Makeat herkut tarjosi Keravalainen Cafe Intro. Nämä kakut olivat niiiin hyviä! <3

Komeista miehistä, sekä kitaroista.Kauniista naisista, joita yhdistää sama harrastus.


Kynttilöistä, ehdottomasti kynttilöistä. Meidän illan tunnelmaa avitti kauniisti mm, nämä  Partyliten kesältä tuoksuvat tuikut, mun Pentikin Loiste-kynttelikössäni. 


Ja pihaakin vähän kynttilöin koristelin.Tärkein elementti onnistuneessa kesäillassa ovat kuitenkin ystävät, sekä hyvä seura. 
Tanssiminen, ja iloinen mieli. 
Hetkeen heittäytyminen


Juhlittiin aamuun asti. Vähän silmä luppaa, mutta olo on onnellinen.
Haluan täydestä sydämestäni kiittää jokaista eiliseen iltaan osallistunutta. Erityiskiitos armahaisille Snipe Driven Antille sekä Heikille musisoinnista, ja kivan tunnelman luomisesta. Harvoinpa sitä saa omalla takapihallaan fiilistellä live-musaa kylmää kuohujuomaa siemaillen. Sääkin oli soma. Todellinen lottovoitto siis tänäkesänä!

 Entiset sekä nykyiset Kaksplussalaiset kokoontuivat, ja lopputulos oli mitä mainioin.  Ilta oli todella onnistunut ja sitä kannatti ehdottomasti jaksaa odottaa viikotolkulla. Bloggaamisen yksi parhaimmista bonuksista ovat juurikin nämä upeat ihmiset. Että vielä tässä iässä saan mahdollisuuden tutustua lukuisiin uusiin, mahtaviin sekä inspiroiviin tyyppeihin.Olen tosi kiitollinen. 

Suukkosia Ihmemutsi Krista kaikesta avusta järjestelyissä. Olit kultaakin kalliimpi, ja suuri jeesi. Kotoväelle myös halauksia lastenhoidon johdosta. Ilman sitä juhlat olisivat jääneetkin vain haaveeksi.


Kemuihin mamman vaatetti mm. House of Brandon sekä KN collection. Itseasiassa, tämä asu on ollut mun koko kesän kestosuosikki. Niin mukava, ja sopivan lämminkin tuo paita on tässä Suomen kesäsäässä ;) 

Paita: House of Brandon
Farkkushortsit: Primark Lissabon
Kengät: H&M
Hattu: KN Collection

Yhden asian lupaan. Nämä kekkerit eivät jääneet viimeiseksi. Lupasin kolleegoillekkin, että otan jokakesäiseksi tavaksi ja mielelläni sen teen. Lisää kuvia voi tsekata vaikka instagramista häshtägillä #KPGB2015

Väsyttävä viikko päättyi iloisesti. Nyt jatketaan näillä fiiliksillä uuteen alkavaan viikkoon. On kiva olo.

Life is good.

Kiitos

<3

You Might Also Like

5 kommenttia

  1. Kiitos myös siulle! Järkkäilystä sekä majoituksesta <3 ihanasti kirjotit tän! Samoja fiiliksiä jäi myös miulle <3

    VastaaPoista
  2. Ehkä ensi kesänä minäkin pääsisin mukaan! Ah, haaveilua.. :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook