Arvonta arkea piristämään!

18.47

Voittajalle Vaseline-tuotepaketti, 2 Reiman rantapalloa sekä Kone-helsingin kynsilakat.

Lupasin facebookissa, että järkkään pikku arvonnan 500:n fb- tykkääjän kunniaksi! Tässäpä siis pikkuinen kesäpaketti Piippikselle arvottavaksi. Osallistua voit kommentoimalla postauksen alle, kuinka aikanaan eksyitte mukaan meidän tarinaamme, eli tänne blogiin. Onnea! :)

Piippis toimii onnettarena perjantaina 24.7. Voittajalle ilmoittelen henkilökohtaisesti!

Voimme ihan hyvin. Palailen kertomaan kuulumisia parin päivän sisään!You Might Also Like

55 kommenttia

 1. Eksyin tänne aivan vahingossa, mutta nyt seurailen päivittäin :) Sinulla on ihana blogi t: Eetami

  VastaaPoista
 2. Instagramin kautta, ihana perhe olette! :)

  VastaaPoista
 3. Moi moi!
  Sain omalle tytölleni ws diagnoosin 11/2014 tytön ollessa 2v2kk. Vertaistuen toivossa googlailin blogeja joissa olisi erityislapsi. Blogin positiivisuus ja suloinen Piippis saivat minut seuraamaan elämäänne :) Kiva kun kirjoitat :)

  VastaaPoista
 4. Eksyin sattumalta ja jäin koukkuun! Kivaa kesää teille :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Tarkkaan en muista miten tänne eksyin, mutta varmaan jonkin muun erityisblogin kautta. Itse työskentelin (nyt hoitovapaalla ja elokuussa pitäisi irtisanoutua muuton takia unelmien työpaikasta :/) kehitysvammaisten palvelukodissa, niin aihe kiinnostaa :)

  Hyvä blogi! Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 6. Löysin blogiin vuonna 2011 loppupuolella. Selkeää muistikuvaa ei ole miten ja miksi blogiin eksyin mutta hyvä että löytyi 😀

  VastaaPoista
 7. Tosiaan eksyin sivustolle,omat lapset ovat jo isoja ja odotan mummiksi tuloa kovasti. Sivustolla on monta koukuttavaa blogia,tämä ehdottomasti yksi niistä!Oikein hyvää kesän jatkoa:)Ulla 48

  VastaaPoista
 8. Aikoinaan luin downimaista Pyrytystä blogia ja sinä olit kommentoinut sinne jotain niin sitä kautta pääsyin tänne. Ja edelleen päivittäin luen :)

  VastaaPoista
 9. Tästä mahtaa tulla pitkähkö kommentti, mutta kerrotaanpa kuitenkin. :) Mulla on jo varmaan 15 vuotiaasta asti, eli noin kymmenen vuotta ollut vaihtelevasti aika kovakin vauvakuume. Noh, oma elämäntilanne ei vielä lapsia ole suonut, joten usein googlettelen sitten "vauvablogeja" lukeakseni muiden ihmisten vauva-arjesta jne. Noiden googletteluiden kautta löytyi tämä blogisi. Musta on mahtavaa saada lukea teidän arjesta ja kokemuksista, itselläni on kehitysvammainen veli, tosin 15 vuotta minua vanhempi, joten hänen lapsuusaikaansa en luonnollisesti päässyt seuraamaan. :D Musta on vaan niin mahtavaa, että avoimesti kirjoitat teidän elämästä, ja koen teistä sellaista vanhemmuutta jota toivon joskus voivani antaa mun omille lapsille. Teillä on superihana sisaruskolmikko, ei vaan voi olla tykkäilemättä instagramissa melkein joka kuvasta. :D Kaikkee hyväämukavaasuperhauskaa teille, ja sori pitkästä sepustuksesta.

  VastaaPoista
 10. Hmm en kyllä tarkalleen muista kuinka tämä blogi päätynyt bloglovinin lukulistalle, joskus piippiksen vauva-aikana kuitenkin. Joko toisten blogien kautta tai sitten kun odotit W:tä :) mimzzu_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Löysin blogiisi vuosia sitten kun en uskaltanut vielä itse perustaa omaa. Sinulla on ihana blogi.

  VastaaPoista
 12. Tulin facebookin kautta tänne, ensimmäistä kertaa tietääkseni.... Nyt lukemaan blogiarkistoa, Wendy Holden -lainaus (tuolta yläpalkista mentynä, jos niitä vaikka on enemmän) kiteyttää kyllä ihan täydellisesti tämän blogin hengen!
  Mukana arvonnassakin, tietysti.

  VastaaPoista
 13. Googlen kautta :)

  vaatehuttuja@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Olen jo jonkun aikaa käynyt aina silloin tällöin lueskelemassa juttujasi, mutta en muista miten blogiisi eksyin, varmaan jonkun toisen blogin kautta. Ihana blogi.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Googlettelin "vauvablogeja", ja jotenkin sitä kautta löysin blogisi. Edelleen käyn säännöllisesti lukemassa, hauska seurata teidän superihanaa sisaruskolmikkoa! Kyllä nää erityislapset osaa olla ihania huolehtivaisia isosisaruksia, oma isoveljeni muistaa aina kertoa jos esimerkiksi autostani on lamppu palanut tai en muistanut käyttää vilkkua... :D (kirjoitin aikaisemmin superpitkän kommentin, mutta se taisi kadota maailman tuuliin joten uusi yritys)

  VastaaPoista
 16. Vähän yli kolme viikkoa sitten meille syntyi pieni tyttövauva. Heti hänen synnyttyään meille kerrottiin, että hänellä epäillään downin syndroomaa. Se oli tosi iso yllätys koska missään vaiheessa raskautta ei epäilty mitään muuta kuin, että tyttö on vain pienikokoinen. Aloin sitten netistä etsimään tietoa downista ja sitä kautta löysin tän sun blogin ja oon lukenu melkeen kaikki postaukset läpi ja tämän blogin ansiosta jaksoin ne ensimmäiset päivät kun kaikki oli niin uutta ja mielessä pyöri niin paljon kysymyksiä ja ajatuksia ja pelko oli kova, että miten selvitään tästä. Tällä hetkellä en enään mieti ja murehdi tulevaa vaan eletään päivä kerrallaan tätä ihanaa vauva-aikaa. :)

  VastaaPoista
 17. Muistaakseni Facebookin kautta parisen vuotta sitten.
  Ihana blogi!
  - IinA -

  VastaaPoista
 18. Varmaankin aikalailla 4 vuotta sitten luin ensimmäisen kerran blogiasi, linkin löysin vertaisryhmästä. Taisi siinä vaiheessa olla vasta pari kirjoitusta blogissa :) Niin se aika rientää!

  VastaaPoista
 19. Jonkun facebook-linkin kautta, jos oikein muistan :)
  saya
  sayav(a)hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Löysin blogisi vahingossa. Nykyisin luen päivittäin :) ihana blogi! T: Eetami

  VastaaPoista
 21. Ystävän facebook tykkäyksen kautta. :)

  VastaaPoista
 22. Googlen kautta tulin, ehkä toisen blogin myötä. Tosi kiva blogi, tyyli hallussa :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 23. En ole varma, mutta olikohan kaksplussan kautta kun löysin blogisi. Tyttösi on hurjan kaunis lapsi <3

  VastaaPoista
 24. Löysin blogiin vuoden 2011 lopulla. En muista miten löysin tänne mutta hyvä kun löytyi. Kiva seurata arkeanne. Itsellä myös kolme lasta.

  VastaaPoista
 25. Löysin blogiisi vuonna 2011 kun oma esikoinen syntyi :) Hyvin olen viihtynyt mukana.

  sanna.makitalo@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Löysin blogisi Downiaisten sivujen kautta. Perhettämme täydentämään syntyi 01/2014 pieni downpoika, Onni.

  VastaaPoista
 27. En enää muista, varmaan jonkin toisen blogin kautta.

  VastaaPoista
 28. Heti Aatoksen syntymän jälkeen kävi tieni tänne vertaistukea hakemaan, ja aina uudelleen tulen :)

  VastaaPoista
 29. Jonkun toisen blogin kautta ja hyvin blogisi alkumetreillä :)

  VastaaPoista
 30. Olen lukenut sun blogia siitä lähtien, kun siitä tulin tietoiseksi fb:n kautta. En muista enää milloin :).

  VastaaPoista
 31. Vuonna 2011 löytyi varmaan ihan sattumalta. Kiva että löytyi...

  VastaaPoista
 32. Jonkun toisen blogin kautta taisin eksyä parisen vuotta sitten. Ja jäin heti lukijaksi. :)

  VastaaPoista
 33. Sattumalta googlen kautta =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Sattumalta löysin blogisi. Ihana blogi, tulee luettua päivittäin :) t: Eetami

  VastaaPoista
 35. Googlen kautta minäkin, en kyllä enää muista millä hakusanalla tai mitä ylipäätään etsin. Varsin moni hyvä blogi on kyllä löytynyt aivan sattumalta! :) indiesyndromet[ät]gmail.com

  VastaaPoista
 36. En muista yhtään missä blogissa oli joskus vuosia sitten listaus erityislasten vanhempien blogeista, missä muistaakseni oli sinunkin ihana blogisi mainittu, ja olen seuraillut teidän elämää hiljaa taustalla sieltä asti, jo ennen W:n syntymää. Blogisi on ihana!

  VastaaPoista
 37. Facebookin kautta löysin blogisi ja kiva blogi onkin! Kirjoitat hyvin ja osuvasti. :)

  VastaaPoista
 38. Facebookin kautta löysin blogisi ja kiva blogi onkin! Kirjoitat hyvin ja osuvasti. :)

  VastaaPoista
 39. Oman tytön ws diagnoosin (11/2014) jälkeen kaipailin vertaistukea ja googlailin blogeja joissa erityislapsi. Tämä positiivinen blogi löytyi ja Piippis sulatti heti suloisuudellaan tämän äidin sydämen :) Uskoisin että meidän tytöillä on paljon samanlaisia haasteita sekä niitä positiivisia puolia. Aurinkoiset tytöt :D

  VastaaPoista
 40. Kun oma erityinen "Onneni" syntyi ja pää sumussa hain googlesta tietoa eksyin onneksi tänne - pieni, ihana Piippis <3 terkuin Katja V

  VastaaPoista
 41. Etsin bloggerista uusia blogeja, erityislapsista sillä kertaa :) piippis oli silloin jotakin alle vuoden vanha ja siitä lähtien olen lukenut elämän näköistä blogiasi. Meitä yhdistää mm. Kolme lasta sekä äidin pieni koko ;) nimim. 153cm pituinen tytön hupakko !

  VastaaPoista
 42. Löysin blogin Piippiksen ollessa aika pieni, jonkun toisen blogin lukulistalta muistaakseni, ehkä Vinkeän Väkkyrän tai Downin perinnön. Kiva että löysin.

  -Maya

  VastaaPoista
 43. En muista mistä löysin blogiisi. Varmaan jostain erityislapsiin liittyvän blogin kautta. Työskentelen avustajana erityislasten parissa ja mukana on downiaisiakin. Mukava blogi sinulla ja ihanat lapset.
  lmattss@luukku.con

  VastaaPoista
 44. Hei! Löysin blogisi jonkun toisen, nyt en muista minkä blogin kautta. Noin vuoden päivät olen blogiasi lueskellut.
  ¨
  nonanonni1@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Googlen kautta etsiessäni materiaali opiskelutehtäviin.
  mussaka (at) luukku.com

  VastaaPoista
 46. Mie laitoin tänne vastauksen jo useampi päivä sitten, muttei ole tullut perille :(
  Löysin blogiisi varmaankin, jonkin toisen erityisblogin kautta. Olen ollut töissä (nyt hoitovapaalla ja uudelle paikkakunnalle muuttaneena pitäisi irtisanoutua elokuussa maailman ihanimmasta työpaikasta) yksityisessä kehitysvammaistenpalvelukodissa ja siksi aihe kiinnostaa :)
  Hieno blogi, jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 47. Kaksplus blogien kautta. Olen seurannut tiettyjä blogeja ja kävin läpi mitä muita blogeja löytyy ja tykästyin sinun. :-)

  VastaaPoista
 48. Surffailin tuolla blogistania ihmeellisessä maailmassa ja tänne sitten eksyin :) Mukana ollaan.. arvonnassa ja lukijakunnassa!
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Olen nyt viikon ajan lueskellut blogiasi mielenkiinnolla. Löysin blogisi googlen kautta, hakusanoja en kylläkään muista :) Sinulla on ihana blogi! Osallistun myös arvontaan :)
  meoj_@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Apua sähelsin enkä tiedä tuliko edellinen viesti. Mutta kaverin kautta päädyin! Ihana paketti, mukana arvonnassa :)
  minea.mariella@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Jonkun toisen blogin kautta tänne olen eksynyt, ja vaihtelevasti käynyt tätä kurkkimassa.

  hanna.rautiola@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Vieläkö ehtii... Facebookin kautta löysin blogisi! :)

  VastaaPoista
 53. alun alkaen taisin tulla tänne jonkin toisen blogin kautta. Harmi etten muista tarkemmin, mukana arvonnassa kuitenkin :) ohtosanni@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 55. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook