Blogini mun

22.16

Kuinka kaipaankaan sinua, rakas blogini mun! Jokailta mietin, "Olisipa mulla nyt kunnolla aikaa". Kun olisi niin paljon ajatuksia, ja paljon ideoita. Niin paljon kerrottavaa, mutta aikaa oikein ei. Postaukset ovat tällähetkellä vain pintaraapaisu. En nauti tästä nyt juuri itsekkään. En halua luovuttaa, enkä tottavie aio sitä tehdä. Haluan vain kertoa teille rakkaat lukijat, että mun iltani ovat täynnä. Täynnä lapsia,  ja kun sille parisuhteellekkin pitäisi sitten vielä jäädä aikaa..  Nyt kun H on lomalla, niin päivät kuluu lasten kanssa puuhastellessa. Silloinkaan en siis ehdi kirjoittaa. Harmittaa. Tää kun on niin vahvasti mun juttu, ja mun voimani lähde.

Kriisi. Kiire. Kun ei haluaisi luopua.

Tulevan viikon aikana, aion silti ehtiä. Koska haluan vaan niin paljon. On niin paljon kivoja juttuja, joita haluan kanssanne jakaa.

Reissupäivitys viipyy tovin, mutta on tulossa. Pian.

Olisipas mukava kuulla, ovatko ruuhkavuodet pakottaneet muita lukijoita luopumaan jostain rakkaasta harrastuksesta? Rohkaiskaa, tsempatkaa! :)

47-palasta on ja pysyy. Mun neljäs lapseni. Niin rakas. Toivon, että pysytte myös matkassamme mukana.

Facebookissa 500 tykkääjää. Kiitos, ihan oikeasti. Kiitos <3 You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Kyllä täälläkin lapset ja arjen pyöritys vie ja menee blogin edelle! Olisipa aikaa niin...

  VastaaPoista
 2. Suloinen pikkuneiti! <3 Itsellä niin samat tuntemukset.. kun haluis kirjoittaa mutta kun ei ehdi. Kyllä se elämä siitä vielä rauhoittuu ja aikaa taas on! :)

  VastaaPoista
 3. Ruuhkavuosista.... hmm..... Muistan vielä tuonkin ajan, ja x-määrän vaippaikäisiä, mutta kuitenkin nyt, kun tenavat molemmin puolin 10 v., koulut, läksyt, harrastukset ja itse työssä, niin ehkä vasta nyt puhuisin ruuhkavuosista.... sori. Mielipide tämäkin. Ja jos jotain olisin itse toisin tehnyt, niin ehkä eniten yrittänyt ajaa sisään vanhempien oman ja yhteisen parisuhdeajan "normina" - jotenkin sitä vain odotti, että kyllä se tästä helpottaa☺Joissain asioissa joo, mutta vuorokaudessa on edelleen 24 tuntia 😐
  Aya

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook