Naantalin auringon alla

13.30Tässäpä vihdoin niitä lupaamiani kuvia viimeviikonlopun Naantalin reissulta. Kiitos S  ja E kaikesta kivasta, seurasta etenkin! Lapset viihtyivät hyvin, ja tulipahan todettua, että tuon pikkukolmikon kanssa on melkeinpä helpompi olla reissunpäällä (jos kaikki on jokseenkin hyvin suunniteltu), kuin vaikkapa sadepäivänä kotona neljän seinän sisällä.

Sadepäiviä tähän kesään on mahtunut ihan liiaksi. Alkaakohan se kesä missäänvaiheessa tänävuonna? Tietääkö kukaan? :)

No mutta, nyt kuviin sekä tunnelmiin.


Kultaranta hyvin tyypillisessä Suomen kesäsäässä. 
Yövyimme ihanan täti-S:n luona. Kissa kiinnitti erityisesti pikkuväen huomion. Tämä kuva napattiin illalla, ennen nukkumaanmenoa. Piti vielä hetkenaikaa ihmetellä siinä niin..

Naantalin rannassa oli ravintola, jonka pihassa oli pomppulinna?! Arvatkaa minkä ravintolan lapset valitsivat? Pizza oli hyvää, myös kaikista pienimmän mielestä. Katkaravut sekä simpukat upposivat kitusiin sen siliän tien, eikä edes nenää nyrpistelty. Ajatelkaa, joimme ruoan kanssa lasilliset viiniäkin eikä meitä edes heitetty ravintolasta pihalle, vaikka oltiinkin lasten kanssa liikenteessä ;) Tämä siis pikku kuittina Kuopioon, jossa iltalehden mukaan niin oli tapahtunut. Mihin on tämä maailma menossa, kysyn vaan?!

Olipas muuten mukava koko perheen ensimmäinen kesäreissu. Lisää tällaisia! Uskon, että parhaimmat säät ovat vasta tulossa. Ties mitä vielä keksitäänkään ;)

Ja sitten palataan hetkeksi vielä tämänpäiväiseen. Piippis oli niin reipas ja hellyyttävä aamulla labrassa, kun käytiin antamassa verinäytteet! Kyllähän pistos pisti suupielet mutruun, mutta itkua ei tullut. Pieni iso tyttö sai valita vielä tarran palkinnoksi, ja valitsi tuon kuvassa näkyvän kukan. Nyt sitten vaan odotellaan. Ihan luottavaisin mielin..

Kaikki on hienosti. Muuta vaihtoehtoa kun ei vaan nyt anneta.


You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Pakko nyt kysyä, kun oon ite tosi tarkka turvaistuinten käytön kanssa, että onko neitokainen istuimessaan valmiina matkustamaan? Pääntuki on kuvan perusteella nimittäin aivan liian alhaalla (pää ei saa tulla tuolin yläreunan yli ja pääntuen alareuna leukalinjan tietämille, mallista riippuen) ja vyöt on ihan (ainakin kuvaushetkellä) liian löysällä... Meinasin eka, että en kirjoita mitään, mutta tulin nyt kuitenkin kirjoittaneeksi.

  VastaaPoista
 2. Suloisia kesäkuvia! Ihania lapsia! Pysähdyin tuota yhtä kuvaa katsomaan,että onko teillä oikeesti vielä kolme vaippapöksyä siellä? 😀. Tuo keskimmäinen,3 vee, ei siis vielä pärjää ilman vaippoja? En halua ollenkaan arvostella,sehän on varmaan ihan yksilöllistä. Piippiksellä tietty oppiminen käy hitaammin ja pienin on vielä vauva. Omat lapset kun on 2- vuotissynttäreidensä aikoihin olleet jo päiväkuivia ja muutama kk myöhemmin jättäneet yövaipatkin pois niin pysähdyin vain katsomaan.Hurjasti pitää sitten ostaa vaippojakin teillä. Mutta se nyt taitaa olla pieni murhe kuitenkin.Pidän sormet ja varpaat ristissä että Piippiksellä labrat on ok! Mikä tahansa sairastettu / parhaillaan oleva infektiohan voi aiheuttaa myös noita petekkioita. Mukavaa kesäloman jatkoa koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset ovat menossa nukkumaan. Kyllä, meillä on vielä kolme yövaippapöksyä.. :) Wäinö on päiväkuiva jo.

   Poista

Suosituimmat

Facebook