Kauan odotettu ..

22.36

.. tuo saapuva viikonloppu siis. Sori, ei tälläkertaa sen jännempää.

PikkuW on koko kesän kuitenkin odottanut sitä. Omia "tyntstäreitä"! Nyt ei tarvitse, rakas poikani, enää kauan odottaa! Raukkaparka on viimeinen meidän lapsista, joka kesällä juhlii. Mutta hyvää kannattaa odottaa, ja se jos mikä on tänäkesänä tullut moneen otteeseen todistettua.

W:n syntymäpäivät ovat tärkeät myös mulle, sillä hän on tällähetkellä meidän lapsistamme ainoa, joka ihan oikeasti kunnolla odottaa syntymäpäiviään lapsen lailla. Tai no hän nyt ainakin tekee sen kaikista näkyvimmin. Piippiksen ajatuksiin en samallatavalla pääse vielä sisälle, ja yksivuotias ei todennäköisesti vielä osaa varsinaisesti odottaa juhlapäiviään. Siksi siis tuleva sunnuntai on erityisen merkityksellinen, ja haluan tehdä siitä kivan.

Lauantaina hyökkäämme koko köörin voimin viettämään kivaa päivää Skidit festarit-tapahtumaan Helsinkiin, ja itse odotan tuota jo kovasti! Jos törmäämme, niin tule ihmeessä nykäisemään hihasta. 

Mun pikkutyyppien ensimmäinen disco. Todella kivaa! Ollaan pari vuotta taaksepäin vietetty myös kesäistä lauantaipäivää tuolla Kaikukadulla, mutta kaksikko oli silloin vielä niin piskuruinen, että eivät ehkä päässeet juttuun niin sisälle, kuin mitä nyt todennäköisesti tulee tapahtumaan.


Arki on tavallaan alkanut, mutta lähitulevaisuudessa häämöttää vielä H:n viimeinen kesälomaviikko. Vielä siis ehtii tapahtumaan kivoja juttuja varmasti enemmänkin. 

Nyt kuitenkin keskitymme tuohon saapuvaan viikonloppuun. Synttärihumua ja iloista "festausta" noinniinkun muutenkin. 

Juhlien järkkäilyä harjoiteltiin jo kovasti oman pihan leikkimökissäkin..


<3

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Hei, juhlista jää aina kivat muistot, aina kannattaa juhlia!
  Kommentoitko muuten sitä Mörköä enää myöhemmin? Olen seurannut postauksia, mutta liekö mennyt ohitse, ilmeisesti oli kuitenkin väärä hälytys...
  Tuttavapiiriin kuuluu Tomi, josta on ollut kirjoitus joskus Kodin Kuvalehdessä, hän asustaa vaimonsa kanssa täällä Riihimäellä ja on nyt liki 40v...he elävät täyttä elämää ja osaavat nauttia kaikesta pienestäkin, onko se pieni kromosomiero sitten se herkistävä tekijä, varmaan.
  t Ulla

  VastaaPoista
 2. Ihan pikku vinkki sulle! En jaksa uskoa ettei tänne kukaan kommentois mitään.Joten poista toi kommentointi käytöstä jos et arvosta lukijoitasi sen vertaa et julkaisisit kommentteja! Tylsää lukea kun ei kukaan ota kantaa.Tai ottaa varmaan,muttet viitti julkaista. Yx kohta entinen lukijasi.

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook