Beibamboo, miellyttävä uusi tuttavamme!

11.39
Tuttavani työskentelee Beibamboo-nimisessä lastenvaateyrityksessä, ja tilasin mielenkiinnosta hänen kauttaan meidän tytöille TÄMÄN Romper suit-nimisen puvun. Olen jonkinverran lukenut kyseisestä merkistä, ja halusin ehdottomasti päästä testaamaan, sekä luomaan oman mielipiteeni Beibamboosta. Usein kun nämä meidän ds-murusetkin syntyvät ennenaikaisesti,  niin koen aiheen hyvin tärkeäksi. Piippis oli syntyessään myös kovin pieni ja heiveröinen, vaikkakin syntyi "vain" kaksi viikkoa etuajassa. Harmittaa, etten silloin ollut tietoinen jo kyseisen lastenvaatemerkin sairaala- ja vauvamallistosta.

Niille joille Beibamboo ei ole merkkinä vielä tuttu kerrottakoon, että se sai alkunsa ihan tavallisen äidin ajatuksesta, kun hän synnytti oman keskoslapsensa kesällä 2007. Ajatuksena oli siis lähteä valmistamaan pienen vauvan iholle miellyttävän tuntuisia sekä käytänöllisiä vaatteita, jotka soveltuisivat keskoslapsen tarpeisiin (kanyylit sekä piuhat). Beibamboon vaatteissa on mahdollisimman vähän saumoja, ja kaikki laput ovat vaatteen ulkopuolella. Edessä olevaan lappuun voi näppärästi kiinnittää vaikkapa tutin. 

Vaatteet ovat suunniteltu niin, että ne "kasvavat vauvan mukana". Sain itse huomata tämän nyt ihan käytännössä, sillä tuo tilaamani vaate sopii kummallekkin meidän tytölle, vaikka kokoeroa heillä on vielä aika paljonkin! Tässävaiheessa voinkin siis täydestä sydämestäni todeta, että vaate on todella käytännöllinen ainakin meidän perheessä.

Pidän puvun simppelistä sekä ajattomasta ulkonäöstä. Kiehtovaa on myös se , että vaate on myrkytöntä, luonnonvaaleaa materiaalia. Nämä meidän pienet armaat kun ansaitsevat vain, ja ainoastaan parasta. Valitsin käsivarren nauhan väriksi vaaleanpunaisen, mutta värivaihtoehtoja on siis useita joista jokainen voi valita omaa silmäänsä eniten miellyttävän värin.

Sitten pari sanasta tuosta materiaalista. Tiesittekö, että vauvan aisteista hajuaistin jälkeen voimakkain on tuntoaisti? On siis sanomattakin selvää, että vaatemateriaalilla ON valtava merkitys pienen ihmisen elämän alkutaipaleella. Ja sen jälkeenkin tietysti myös. Nyt sain myös itse ensimmäisen kerran hiplata näitä bambuviskoosista sekä ekopuuvillasta valmistettuja, myrkyttömiä lastenvaatteita.  Jäin koukkuun. Ekan pesun jälkeen vaate tuntui, kuin se olisi juuri paketista otettu. Ihanan pehmeä ja ylellisen tuntuinen vaate, jonka mielellään lapsensa ylle sujauttaa. 

Pikku H saikin tuosta "Rompperistansa" nyt itsellensä aivan luottoyöasun. Pitkät hihat takaavat sen, että neiti pysyy lämpöisenä , sillä peitto harvoin ihan korviin asti hänellä ylettyy, saatika että pysyisi siellä. Lyhyet lahkeet taasen takaavat sen, ettei neidille tule liian kuuma nukkuessaan. Pyrin kuitenkin peittoa tyypin jalkojen päällä pitämään, sillä olenpas huomannut sen lisäävän pikkuneidin turvallisuudentunnetta ja näin saadaan koko perhe nautiskella vähän laadukkaammasta yöunesta. 
Alaosan napitus takaa nopean, sekä toimivan vaipanvaihdon yöaikaan. Huomasin myös, että tämänhetkisessä Suomen kesäsäässä tämä puku toimii täydellisesti ulkona nukkuvan vauvan päikkäriasuna. Neiti makuupussiin ja pussia senverran kiinni, että jalat peittyy. Turvallista ja mukavaa!Viimeyönä oli Piippiksen vuoro nukkua tuossa uudessa puvussa. Tässäpä siis vielä kuvia isommasta neitokaisestamme. Niinkun näkyy, puku on kummallekkin tosi sopiva ja se päällä on helppo vaikka.. joogata? ;)

Beibamboo on lastenvaatemerkki, jota voin käsi sydämellä lämpimästi suositella kaikille.  Oma hurahdukseni tosiaan tapahtui jo, ja seuraavaksi ajattelinkin tilata jokaiselle lapselle talveksi oman  vetoketjupyjaman. Olispas aikuisillekkin oma mallisto! ;)

Tämä postaus toteutettiin yhteistyössä Beibamboon kanssa. Kokemus oli mulle tärkeä ja silmiäavaava. Tänäkesänä olen kiinnittänyt huomioni ihan uudella tavalla sekä luomuun, että ekologisuuteen. Siitä olen tosi iloinen.


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Vau mikä asento vikassa kuvassa! ;D Melkoinen akrobaatti tuo teidän vanhin.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania vaatteita varmasti ovat keskosille ja pienille vauvoille.Omalle 1 veelle en enää osta noita haalarimallisia kun ovat pottaillessa aika hankalia enkä jaksa juosta villikon perässä yrittämässä sulkea noita lukuisia neppareita! 😀 Voi kun laajentaisivat valikoimaansa tavishousuihin ja paitoihin.Moni allergisen ja atooppisen lapsen äitikin varmaan mielellään ostaisi. Sara

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook