Onnekasta on.

20.13Eilen se iski tajuntaani kuin salama kirkkaalta taivaalta. 

Ollaan aivan JÄRJETTÖMÄN onnekkaita syystä, että Piippis saa puuhastella hevosten parissa ja ratsastaa näinkin usein kun me nyt ollaan tallilla saatu käydä. Me ei olla varsinaisesti siis anottu vielä tytölle ratsastusterapiaa ja todennäköisesti sitä ei meille vielä edes myönnettäisikään, vaikka tässävaiheessa se ihan oikeasti olisi tärkeää näille erityislapsosille. 

Meillä nyt on vaan käynyt iso lykky, sillä tuo oma armas fyssarimme on myös koulutettu ratsastusterapeutti ja sitäkautta ollaan saatu tämä ihana mahdollisuus viedä neitosta tallille aina sillointällöin. 
Piippis tykkää tosi tosi paljon hoitaa näitä ihania sulosilmiä ja myös ratsastaa niillä luontevasti. Kerran kokeiltiin, että tykkääkö W, mutta itkupotkuraivarithan se kokeilu sai aikaan. Ei todella tykännyt ja on siitälähtien on ehkä vähän pelännytkin hevosia. Ja poneja.Eilen sain räpsittyä aika paljon kuvia ja tässä vielä muutama otos. On kiva näyttää teille lukijoille, että mitä kaikkea tuohon terapiatuntiin saadaan mahtumaan.

Aika paljon mukavia juttuja!

Tyttö suhtautuu näihin suloisiin otuksiin kunnioittaen, mutta ei onneksi liikaa pelkää. On tosi kiinnostunut ja iloitsee suunnattomasti sitten kun uskaltaa lähestyä. Jokaisen tunnin jälkeen tyttö kihertelee onnesta. Tämä on terapiaa parhaimmillaan!


Tänään kun allekirjoittanut makasi hammaslääkärin tuolissa, isi ja tytär kävivät Malmin optiikassa sovittelemassa silmälaseja meidän Little miss sunshinelle. Soittelin kyseiseen paikkaan jo etukäteen, kun kuulin että sieltä saattaisi löytyä ds-lapsille suunniteltuja rillejä. Olihan siellä jotain. Katsotaan nyt, että mihin lopputulokseen tullaan. Tuohon päähän on aikas vaikea löytää sopivia laseja. Pieni nenä ja pienet korvat. Ihan niinkun äidillänsä myös.

Ja juu, selvisin hammaslääkärireissusta. Hammaskin jäi suuhun, sitä vaan vähän fiksattiin. 
Ollappa iloinen!


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Iso näille kaikille asioille! Eikös lapsille löydy sellaisia joka suuntaan joustavia ja kevyitä laseja? Teen Mom 2:n Aliannahilla on sellaiset... Trendikkyydestä tiedä, mutta vaikuttavat järkeviltä laseilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelma Piippiksellä on eniten tuo pään muoto. Se on vähän erikoinen :D

   Poista
 2. Onpas ihanan hyväntuulisia postauksia siula ollut viime aikoina! Tääkin vain hymyilytti :) Söpö tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) kyllähän se tuo tyttö aika usein pistää hymyilyttämään :)

   Poista
 3. Oliko nuo kehykset ihan tavalliset vai Erin's worldin?
  Ja taas pitää sanoa, että kyllä T on niin super :) Onko teillä jotain ohjeistusta ratsastusvaatteista? Täällä kuulemma olis yhdellä tallilla terapiaponi ja aattelin, joskos tuossa keväämmällä uskaltauduttais ulkona kokeilemaan... Meidän fyssari on myös ratsastusterapeutti, mutta kun ei tuon taudin takia vielä saatu kuntsariin suositusta ratsastusterapiasta. Uusi yritys syksyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä noiden lasien merkkiä :/ en ollut paikanpäällä. Voin Heikiltä kysyä. Ei oo muuten saatu kummempaa ohjeistusta vaatteista. Viimekerralla oli kurahousut jalassa ja oli kuulemma hyvä valinta. Tyttö pysyi hyvin pollen selässä :) toivottavasti te pääsette pian myös ratsastamaan!! Halauksia sinne ! <3

   Poista

Suosituimmat

Facebook