Rakkauskirje

18.51

Lauantaina vietetään ystävänpäivää. Tämä kirjoitus on osoitettu rakkailleni.

Se on osoitettu omille vanhemmilleni, miehelleni, kolmelle pienelle rakkaalle täällä kotona, siskolleni sekä hänen ihanille tyttösilleen, veljelleni sekä hänen hurmaavalle poikakatraalle, appivanhemmille, omille kummeilleni, sukulaisille, lasteni kummeille sekä mun iihanille ystäville.

Kuluneet vuodet ovat korostaneet merkitystänne mun elämässäni. Olette edelleen siinä, vaikka paljon on tapahtunut ja vaikka en ole läheskään aina jaksanut olla tarpeeksi läsnä teidän elämässänne. Osasitte reagoida juuri oikealla tavalla esikoisen ylläridiagnoosiin. Oikealla tavalla osasitte olla tukena. Juuri oikeat sanat löysitte. 

Mikään ei ole itsestäänselvää tässä maailmassa, niin ei myöskään ole luja sekä pysyvä ystävyys. Lähelläni oli myös joskus ihmisiä, jotka eivät enää ole tässä. Se lienee osittain omaakin syytäni.

Olen saanut myös uusia ihmisiä elämääni. Piippis on tavallaan tuonut mun luokseni muutaman tänäpäivänä hyvinkin tärkeän hahmon. 

Toivottavasti vielä tulee se hetki, että olen tyytyväinen myös omaan ystävän-/tyttären-/miniän-/vaimon-/siskon-/kummitädin- sekä äidin rooliini. Uskon sen hetken saapuvan, kunhan lapset hieman kasvavat ja saan irroitettua enemmän aikaa itselleni. Ja näinollen tietysti myös teille jokaiselle yllä mainitulle. 

Odotan pitkiä hitaita tunteja viinilasillisten parissa (valitettavasti yleensä ne sellaiset tunnit juoksee) . Laatuaikaa ystävien kesken. 

On helppoa olla ja elää näitä ruuhkavuosia, kun tietää että ei ole yksin. On mahtavaa kerran vuodessa (ainakin)  kerätä kaikki ystävät kasaan ja todeta, että vaikka tapaamme harvakseltaan, mikään ei ole muuttunut. Yhteinen oleminen on yhtä helppoa kun aina ennenkin on ollut. Kiitos. Rakastan!

Perheen tuki on jokapäiväistä. Ilman sitä en olisi pysynyt järjissäni. Sitä kiitollisuuden määrää ei voi sanoin edes kuvailla. Kiitos siis kumpaisenkin perheenjäsenille. Olette tosi iso osa meidän tarinaa. Meidän elämä olisi kaoottista ilman teitä. Monesta pinteestä olette pelastaneet. Olette timanttia.

Heikki. Me ollaan lujilla nyt, mutta niinkauan ei ole hätää kunhan rakkautta riittää ja puhalletaan arjessa (sekä juhlassa) yhteiseen hiileen. Olet mulle ystävistä läheisin. Tunnet mut läpikotaisin. Tätä vanhemmuden matkaa on ollut olosuhteisiin nähden suht helppo sun kanssasi tarpoa. Siisti typpi olet.

Sitten viimeisenä, vaan ei vähäisempänä te elämäni pienet suuret päähenkilöt. Te olette opettaneet mut rakastamaan pyyteettömästi ja herättäneet leijonaemon minussa. Teille annan kaikkeni ja toivon, että kykenen kasvattamaan teistä kunnollisia ihmisiä. Oloni on luottavainen, sillä rakkauden määrä teitä kohtaan on suurin kaikista. Toivon myös, että tuo teidän suloinen keskinäinen kemia sekä rakkaus tulee aina pysymään yhtä lujana. Sitä on valtavan ihana seurata "sivusta". Se on yksi hienoimmista asioista, mitä koen saaneeni aikaan tässä elämässä. 

Te tyypit, ja teidän välinen vahva side.


Piippis sai kummitädiltä pikku muistiaiset hieman ennakkoon. Heppakortti hevostytölle , sydänjätskiä sekä sydänhiusharjan <3 
Ja vielä pieni tarina ystävyydestä :

Lapsuudenystäväni ja PikkuH:n kummisetä, kävi tänään tekemässä mulle ja lapsille ruokaa (myös H pääsi osingoille töistä kotiin tullessaan). Olen tosi liikuttunut. Katsoin lasten kanssa Myyrää sohvalla ja otin rennosti kun joku muu kokkasi meille lounasta. Jo pelkkä ajatus lämmitti paljon ja toteutuskin oli täysi kymppi. Kiitos V <3

Lauantaina on hyvä syy kippistellä vähän vaaleanpunaista kuohujuomaa ja nostaa malja YSTÄVILLE!

Haastan lukijoita kirjoittamaan yhden "rakkauskirjeen" jollekkin läheiselle. Se on mukavaa ja varmasti piristää kummasti.


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Olet niin mahtava tyyppi!! Sinuun olisi todella kiva tutustua:) Kaikkea hyvää Teille!

  VastaaPoista
 2. Voi murunen sua. Kiitos itsellesi. Olette niin rakkaita. Kaikki. Vielä tulee aika, että ehditään kunnolla istua iltaa ja kilistellä Elämälle. Ihanalle sellaiselle. Kaikelle hyvälle. Teille suloisille.
  -täti A-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tulla! <3 jos ootte viikonloppuna kotosalla niin voitais tulla pyörähtää..? Vaikka su?

   Poista

Suosituimmat

Facebook