#familywho?

14.09

Hei teille uusillekkin lukijoille ja tervetuloa mukaan seuraamaan tätä meidän sopivassa määrin normaalista poikkeavaa eloa! 

Tänään musta tuli virallisesti Kaksplus-blogiyhteisön jäsen ja ajattelin instagram-kuvin, sekä muutamalla sanalla kertoa  että minkälainen porukka me tällähetkellä ollaankaan. 

Kolmessa vuodessa on tapahtunut meille paljon. Kun aloitin blogiharrastuksen, tein sen syystä että tarvitsin jonkun tavan purkaa omia fiiliksiä ja näin siis helpottaa omaa oloa. Hyvässä ja ei-niin-hyvässä myös. 

Halusin myös tätä kautta näyttää muillekkin sen, että meidän elämä ei oikeasti olekkaan sellaista, mitä sen ajattelin tulevan olemaan, kun synnytys-sairaalassa down-diagnoosi meille yllättäen iskettiin vasten kasvoja. Hetkenaikaa tosiaan mekin H:n kanssa itkeä tihrustettiin, että meidän elämä oli nyt sitten tässä. Hyvin nopsaa kuitenkin selvisi, että oltiin aivan totaalisen väärässä siinä asiassa ja kyyneleet olivat turhia. 

Tiedän, että meidän matkassa tämän kolmen vuoden ajan on pysynyt monta lukijaa ja se on lämmittänyt ihan hirmuisesti mieltä. Kävijämäärät blogissa ovat kasvaneet tänä-aikana tasaiseen tahtiin ja se on antanut puhtia jaksaa, vaikka meidän elämä onkin ollut aikas kiireistä tässä viimeaikoina.

Toivottavasti olen tähän mennessä onnistunut täyttämään omat henkilökohtaiset tavoitteeni ja vaikuttanut asenteisiin, sekä ajatusmaailmoihin. Muuttanut negatiiviisia ennakkoluuloja ja yllättänyt positiivisesti. Antanut Piippiksen näköiset kasvot downin syndroomalle. 

Tuollaiset:Suloiset.

Tässäpä sitten nämä kaksi muuta maailmamme mullistajaa, jotka tupsahtivat meidän perheen elämään mukaan kohtalaisen nopeasti esikoisen jälkeen. PikkuW  teki sen 1,5 Piippiksen syntymän jälkeen.... ja PikkuH 2 vuotta isoveikan jälkeen.

H:n eli perheen vanhimman esittely löytyy tuolta "Äiti ja isi"-välilehden takaa. On meillä sitten vielä se perheen karvaisinkin jäsen, eli Taiga-tyttö. Alaskanmalamuutti 10 vee. 

Paljon täältä löytyy luettavaa kuluneen kolmen vuoden tapahtumista ja sen voi jokainen tehdä omalla ajallaan pläräämällä blogia taaksepäin, jos asia kiinnostaa. 

Tervetuloa uudet lukijat ja vanhoille muuten vaan iso kiitos! Kiva, että olette.

Ja niin, muistakaahan tänään katsoa A2:Kehitysvammais-ilta TV2:lta klo.21:00. Itsehän olen odottanut sitä jo viikkotolkulla. 


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Voi kuinka ihana blogi sinulla onkaan. <3

  VastaaPoista
 2. Teillä on ehkä suloisimmat lapset joita olen koskaan nähnyt! Sydän sulaa joka kerta näitä kuvia katsellessa... Ainakin omaa suhtautumistani tuollaisia omalla tavallaan erilaisia ihmisiä kohtaan olet onnistunut muuttamaan, vaikkei se mitenkään negatiivinen ole koskaan ollutkaan :) kiitos siitä! Voimia teille arjessa jaksamiseen ja ihania hetkiä noiden söpöliinien kanssa! T. Eräs lastenlääkärin uraan tähtäävä ja omista lapsista haaveileva :)

  VastaaPoista
 3. Ensimmäistä kertaa kommentoin, vaikka lukenut olenkin jo pitkän aikaa. Pikku h näyttää ihan Piippikseltä tuossa kuvassa, selvästi samaa näköä tytöissä :) Ihanan suloisia lapsia kaikki kolme!

  Hyvää kevään odotusta koko teidän porukalle :)

  VastaaPoista
 4. Hei teille kummallekkin myös tosi ihastuttavaa alkavaa kevättä!! <3

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook