Arjen onnenhippusia sekä vähän kasvukipujakin

16.54


Alkanut viikko on pitänyt sisällään monta onnellista hetkeä. Auringonpaiste on tehnyt elämästä taas himpun verran helpompaa. Sää vaikuttaa allekirjoittaneen olotilaan tosi merkittävästi, ja valo muistuttaa saapuvasta keväästä. Kohta eletään vuoden parasta aikaa, ja ollaan onnistuneesti rämmitty sen tylsimmän ajanjakson läpi. Näin ainakin omasta mielestäni.
Tänään meidän hurmuri vietti nimipäiväänsä ja postilaatikkoon oli aamulla tiputettu oikein iloinen ylläri mummulta sekä ukilta. Enpäs oo koskaan aikasemmin nähnyt lapsen iloitsevan niin suuresti onnittelukortista, kun tänään W teki. Siihen korttiin oli liimattu pienen pojan sankarien kuvat. 


W pääsi myös Piippiksen fyssarireissulle mukaan, ja tällaisia harjoituksia siellä tänään sitten tehtiin..


Meillä kävi Wäinön kummitkin kylässä ja lahjoissa toistui mm. tämä supersankari-teema toivotusti. Mummi & pappa piipahti myös kahvilla.

Kiva päivä, joka tosin päättyi vähän tylsiin tunnelmiin. Väsymys sai aikaan sen, että iltatoimet sekä nukkumaanmeno sitten olikin aivan kauheeta kaaosta. H:n iltavuoroviikot pistää mut aika-ajoin tosi lujille. Muuten selviän kyllä, mutta lasten nukuttaminen on välillä aivan horror-meininkiä. Aina joku kolmesta valvottaa jotain kolmesta, ja nukutusoperaatio saattaa pahimmillaan venähtää jopa kolmeen tuntiin. 
On täällä seinien sisällä nähty sekin surkuhupaisa hetki että kaikki neljä itkee, äiti sekä lapset.

No, kokoajan mennään parempaan suuntaan ja hyviä iltoja on enemmän viikossa. Eilen esimerkiksi oli sellainen onnellinen ja hyvä ilta.

Nyt pienet nukkuu, mutta äidin mieli on vähän maassa. En olisi millään halunnut ottaa yhteen kaikista rakkaimpien kanssa tänään, mutta joskus vaan täytyy. 

Onneksi kuitenkin halattiin ja suukotettiin ennen unta.You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tuo on niin tuttu fiilis, että ei haluaisi tapella lasten kanssa mutta siihenhän se väsyneenä helposti menee. Ja itselle jää vaan huono omatunto ja paha mieli, vaikka lapset olis asian jo unohtanukin. Joten i feel you, täälläkin on ihan samanlaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, enemmän nää kolahtaa meihin äiteihin kun lapsiin ja hyvä niin <3

      Poista

Suosituimmat

Facebook