Hyvä päivä

21.57

"Kissa"

Aamukylvyn jälkeisissä tunnelmissa

Sydän meinaa ihan pakahtua kun katson näitä kuvia. Meillä on ollut taas hyvä, normipäivä. Pirpanan vaikeudet on voitettu ja hän on ollut kun toinen tyttö. Se vanha suloinen. Kovista tuskista joutui tyttö kärsimään parin viimeisen päivän ajan ja nyt pidänkin jatkossa huolen siitä että jokaikiseen aamupuuroon sekoitetaan tuo tarvittava määrä laksatiivia. Ihan kamalaa on katsoa vierestäkin sitä pienen ihmisen tuskaa. Ehdin jo tuumimaan että mä en millään selviä näiden kahden pienen kanssa arkipäivisin täällä kotona jos sama meininki jatkuu mutta onneksi tilanne on nyt ohi ja kaikki ennallaan. 

Ja niin, käytiin pulkkailemassa. Aluksi Piippis jännitti kovasti mutta loppujenlopuksi se olikin sitten ihan kivaa. Iloinen höpinä kuului selän takaa kun tallusteltiin pitkin lähikorttelia. Valitettavasti unohdin kännykän kotiin. Olisipas tullut kivoja kuvia.

Huomenna taas jumpalle. Vien pikkuveljen hoitoon tuon fyssarin ajaksi niin saan kunnolla keskittyä jumppatuokioon ja saamiini ohjeisiin. 

Eipä tänään muuta. Huojentunut äiti olen.

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Onpa mainiot kuvat <3

  VastaaPoista
 2. voi että minä niin tykkään noista muksuista <3

  VastaaPoista
 3. Sun blogisi on aivan ihana! Oon kohta 18-vuotias ja vasta alkanut lukea tätä blogia. Oon kiinnostunut lähtemään ammattiin jossa saa olla tekemisissä erityislasten kanssa. Down-lapsien kanssa oonki ollu tekemisissä ja on kyllä ihanan eläväisiä ja ilosia tapauksia. Ja niin suloisia, heillä kaikilla on ihanan erilaiset kasvot. Kiitos blogistasi (:

  VastaaPoista
 4. Hei Piippis ja Wäinö!

  Kiitos teille taas ihanista ilmeistä ja olemuksistanne äitin ottamissa kuvissa. Voi hitsi, kun olette molemmat niin suloisia. Ihana kuulla, että Pirpanan massuvaivat ovat nyt takanapäin.

  Terkuin
  Anu

  VastaaPoista
 5. Äiti, isi, Piippis ja W lähettää paljon sydämiä sinne Anu <3

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana blogi!:) Väännän parhaillaan oparia Downin oireyhtymästä, joten googletellessa ajauduin tänne. Voi, kuinka tämä piristi päivääni, selasin jokaisen postauksen pikakelauksella. Valloittavan söpöt lapsukaiset, ihanaa tavallista elämää Down-tytön kanssa! :)

  -Iida

  VastaaPoista
 7. Pirpana on niin suloinen pikkuneiti! Teidän kuulumisia on ihana seurata ja älyttömän söpöt nuokin kuvat, hurmaava kaksikko :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihastuttavia kuvia! :) piristävä ja aito blogi kyllä sinulla, on ihana lukea aina kuulumisiasi! Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook