Aamun hetkessä

16.22

Sain herättyäni viereeni ihanimman ja höpsöimmän pikkutytön maailmassa.. tai mun maailmassani. Se pikkutyttö tahtoi vaihteeksi ihmetellä ja ihastella itseään äidin puhelimen kautta. Yhdessä siinä sitten höpsöteltiin hetki ja oltiin vain. Miesväki vietti aamuista tuokiotaan olohuoneessa. Mihinkään ei ollut kiire.

Iltavuoron hyvät puolet."Saat minut katsomaan maailmaa erilailla,
katsomaan silmillä turmeltumattomilla.
kaikki on outoa, kaikki on uutta,
kaikki on ihmettä, kauneutta.
ei mikään ole tavanomaista,
mistään et tiedä kaikkea.
sinun laillasi yritän oppia,
sinun silmiesi lailla tavoittaa taivaita."
-Tuntematon

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Ihanat aamunaamat :) Ja tuo Pirpanan ilme, aivan valloittava!

  VastaaPoista
 2. Monesti kerrot kuinka onnellinen olet pienistä ihanuuksistasi :) Täytyy sanoa, et noi ihanuudet saa myös olla onnellisia tuollaisesta äidistä! :) Ihana blogi sulla!

  VastaaPoista
 3. Monesti kerrot kuinka onnellinen olet pienistä ihanuuksistasi! :) Täytyy kyllä sanoa, et pienet ihanuudet saa olla myös olla onnellisia tuollaisesta äidistä! :) Ihana blogi sulla :)

  VastaaPoista
 4. Tämä sinun blogisi on mahtava, paitsi että ihan on nyt ripsivärit poskilla, kun kuvat ja kirjoitukset ovat niin liikuttavia. Jokainen voisi ottaa mallia sinun asenteestasi ja monella olisi tarvetta sinun rohkeudellesi, etenkin niillä ääliöillä, joiden kommentteja joudut täältä poistelemaan. Jollei ole rohkeutta kohdata erilaisuutta, heittäydytään ilkeiksi tai vihamielisiksi. Toivon kaikkea hyvää teille ja huimaavan kauniille lapsillenne!

  VastaaPoista
 5. <3 . Muuta en osaa nyt näihin ihaniin viesteihin kommentoida.

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook