Maanantaijuttuja

18.44


Pirpana kiittää kivoista palautteista tuon Yle-haastattelun tiimoilta ja toivottaa mahdolliset uudet lukijat tervetulleiksi mukaan. 

Äitiä vähän jännitti tuo haastattelutilaisuus kun oli ensimmäinen laatuaan mutta ihan kiva pikku nettijuttu siitä kuitenkin kehkeytyi. 
Itsehän äitinä lukisin tuntitolkulla erilaisia tarinoita aiheen tiimoilta sillä jokaisen tarina on omanlaisensa. Jokainen lapsi on oma persoonansa ja jokainen perhe on ainutlaatuinen.  

Ylläoleva kuva on otettu viikonloppuna papan juhlista. Laitettiin vähän kiharoita Pirpanan hiuksiin ja neiti oli erittäin viehkeänä noin muutenkin. Vietin paljon aikaa lasten kanssa mummin sekä papan luona la-su välisenä aikana sillä isi oli studiossa bändinsä kanssa työstämässä uutta levyä loppuun. Jännittävä kevät tulossa siis musarintamallakin :)

Nyt aloitellaan iltapuuhasteluja pikkuihmisten kanssa ja jännityksellä odotankin miten tänään saan nämä kaksi kukkujaa nukkumaan sillä ovat aikas kovasti minussa äitiliinissä kiinni tällähetkellä kumpainenkin.

Ja isi töissä of corse :)

Peukut pystyyn.
You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Juhlakuvasta tulee heti mieleen omien pikkulikkojen juhla-asut ja ilmeet ... Ja laulu 'sinisiä punasia ruusunnuppuja kannan kädessäni, kannan kädessäni...'

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook