Tavarataivas

21.18Saatiin tilaisuus lähteä katsomaan Tavarataivas-dokumenttielokuva kutsuvierasennaakkoon ja odotukset täyttyivät. En lähde sen kummemmin elokuvaa ruotimaan täällä vaan suosittelen, että jokainen siitä kiinnostunut käy leffateatterissa tekemässä omat arvionsa. Puolitoistatuntisen aikana tuli naurettua, itkettyä sekä ajateltua asioita vähän toiselta kantilta kun normaalisti. Tosi kiva, hyvin toteutettu hyvänmielenelokuva, sanon mä!

Meillä meni yllättäen vähän myöhään ja ihan vaan siitä syystä että meillä oli tosi kivaa. Tänään siis on väsyttänyt. H parka meni vielä aamulla töihin ja nukkui vaan muutaman tunnin yöunet. Toisaalta meidän yöunet normaalistikkin saattavat jäädä yhtä lyhyiksi eli eipä tuo nyt niin uutta ollut H:lle. 

Huomenna mennään Tuusulaan toivottelemaan Pirpanan ja pikkuW:n ukille isot onnentoivotukset  eilisten synttäreiden johdosta. Onnea Ukki! 

Piippis otti viimeyönä matkasängyssään ensimmäiset ryömimismaistiaiset, eteenpäin siis. Takaperinhän tyttö on päässyt "etenemään" jo muutaman kuukauden ajan. Tänään on harjoteltu sanojakin ihan ennätyksellisen paljon. Koru, Puuro, Pappa, Puh sekä Pää ovat jo täysin tunnistettavissa. Itse oon yllättynyt siitä että tyttö treenaa  R-kirjainta noin suurella innolla. Edelleen sitä The sanaa odotellessa..
;)

Pikku W:n kanssa ollaan aloiteltu puurot sekä kiinteät enenevässä määrin ja se on tunnustettava, että hermot on joskus koetuksella siinä hommassa niin. Kaveri kun ei vaan vielä oikein tykkää mistään (maito ei kuulu tähän kategoriaan). Suu on visusti viivana ja vaikka naurattaisikin niin jässi on oppinut hymyilemään huulet tiukasti kiinni toisissaan syötön aikana. Huhheijaa, toivotaan että alkais pikkuhiljaa ruoka maistumaan.  Tänään se vielä säikäytti meidät vetäisemällä vähän puuroa rööreihinsä ja hetkenaikaa siinä sitten availi hengitysteitään. No, tärkeintä on yrittää pysyä rauhallisena ja niin tehtiinkin. 

Mitä pienet edellä, sitä isommat perässä eli toisinsanoen nyt me mennään nukkumaan. You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook