Haastis

12.04


Tässä se nyt on. Pikku haastattelu meistä. 

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Minusta oikein hyvin kirjoitettu haastattelu. Näitä kun olisi enemmän tarjolla. Saisivat ihmiset tietää, että elämä downlapsen kanssa voi olla hyvää ja onnellista. Olen iloinen, että olet lähtenyt viemään asiaa eteen päin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Pintaraapaisu mutta täällä blogissa riittää syvällisempää matskua :)

  VastaaPoista
 3. Törmäsin tuohon juttuun jo muuta kautta. Kiva oli, vaikka tosiaan vähän pintariipaisu - mutta eipä pieneen juttuun kaikkea saakaan mahtumaan. Tärkein siinä välittyi kuitenkin.

  VastaaPoista
 4. Hei, törmäsin blogiisi Ylen haastattelun kautta ja sitten jäinkin tänne "jumiin" pitkäksi aikaa lukemaan ihanasta tyttösestäsi! :) Tosi mukava blogi sulla, niin tärkeä että näistä asioista kirjoitetaan, erityisten lasten erityisestä mutta toisaalta niin tavallisesta elämästä. Olen puheterapeutti ammatiltani ja paljon teidänkaltaisten perheitten kans tekemisissä, taidanpa vinkata muutamille vanhemmille lukemaan blogiasi. Vertaistukea ja rohkaisua ei ole koskaan liikaa... Aurinkoisia talvipäiviä ja kaikkea hyvää teille jatkossakin!

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvän jutun ovat kirjoittaneet! Ja onnistuneet kuvat jutussa mukana! Olit rohkea kun lähdit mukaan ja puhut tärkeästä asiasta! You go girl! =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos tsempistä teille kovasti! :) Ja blogista saa toki vinkata muille myös!

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook