Uusi peti

22.23


Siellä se nyt nukkuu, uudessa pinnasängyssään. Saatiin serkkutytön vanha pinnis ja laskettiin pohja alas. Yllätyttiin valtaisasti kun huomattiin miten tosissaan Pirpana alkoi kiskomaan itseään ylös pinnoja apunaan käyttäen. Vastaavaa toimintaa ei olla vielä häneltä nähtykään. Ei oletettavasti mene kauaa kun keksii miten hilata itsensä istumaan kun vaunuistakin nousee jo. 

Hassua, meidän lastenhuoneessa on nyt kaksi pinnasänkyä.. :)

Masuvaikeudet jatkuu yhä. Toivotaan edelleen että uuden lääkkeen vaikutus ei ole vielä päässyt täysiin tehoihinsa ja huomenna helpotusta olisi jo luvassa tilanteeseen. Luulenpa että tyttö herää yöllä istunnolle mutta se ei haittaa, kunhan Pirpanan olo vaan helpottaa. Näyttää olevan samanlainen kakkaongelmainen tämä meidän toinenkin pieni. Hmph. No toivotaan että ajan kanssa nämäkin tilanteet muuttuvat miellyttävimmiksi meille kaikille.

Tänään mä kävelin aamupäivällä lasten kanssa piiitkän lenkin. Aurinko helli meitä ja lämmittikin hetkenaikaa ihanasti. Tuli aivan mielettömät kevät fiilikset. Ei enää kauhean pitkä aika kun tämä äitikin herää taas henkiin. Pimeä aika on ottanut aina sillointällöin vähän voimille sekä henkisesti että fyysisestikkin.

Huomenna ajattelin mennä lasten kanssa kolmisin katsomaan hevosia tuohon lähipellolle. Jännä nähdä mitä isompi tuumaa sillä hän on tätänykyä aika kova heppa-/ koira-/ kissa-/ lehmä-/ possu- ym fani.

Nyt kuppi Earl Greytä uutukaisesta Marimekko mukista ja sitten nukkumahommiin. Mistähän se johtuu että tee maistuu aina paremmalta kun sen juo hienosta kupposesta..?


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oletko testannut miten maito sopii. Meillä kävi ilmi ei ainoastaan laktoosi-intoleranssi vaan ihan maitoallergia, joka kovetti vatsan. t. Leena

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä käynyt mielessä. Asiaa täytyy tutkiskella ja testailla.. :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook