Jumpassa

21.27


Tänään oli kun olikin jännittävä fyssaripäivä. Pirpana sai keinua rengaskeinussa ja se oli välillä hulvattoman hauskaa sekä välillä puolestaan sitten äärimmäisen epämiellyttävää. Epämiellyttäväksi toiminta muuttui siinävaiheessa kun keinusta pari kertaa mätkähdettiin pehmeästi, mutta yllättävästi patjalle. Se ei ollut Pirpanan mielestä kivaa koska se säikäytti. Vaan kuinka tärkeää se jumppaamisen kannalta sitten olikaan, se mätkähdys. Tyttö alkoi tasapainoilemaan ihan todenteolla ja sai fyssarilta isot kehut lopuksi. On kuulemma taitava pimu. Ja onhan se!

Pirpana ihastelee aina jumpparin kauniita koruja ja tänään hän sitten ihan selvästi toisti perässä sanan "koru". Ja toistipas sitten vielä uudestaan heti perään. Meidän terapeutista tulisi loistava puheterapeuttikin samaan syssyyn!

"R" sorahti suloisesti ja on ollut ihana huomata miten tyttö harjoittaa itsekseen downeille hyvin tyypillistä "ärrää". 


Aamupäivällä ennen fyssaria me käytiin Tuusulassa mummua ja ukkia moikkaamassa. H sai lounaaksi suurta herkkuansa, kampasimpukoita :) 

Illan vietin lasten kanssa mummin sekä papan luona ja olipahan muuten helppoa saada äsken lapset unille! Hektinen päivä vaati veronsa. Ja äiti kiittää! 

Me vanhemmat saatiin kutsu Tavarataivas- elokuvan ennakkonäytökseen ja meinaan riemusta ratketa. Kuulin tässä taannoin haastattelun radiosta tämän kyseisen projektin tiimoilta ja se kuullosti äärimmäisen mielenkiintoiselta. Ja sitäpaitsi, on ihan mahtavaa saada hyvä syy laittautua nätiksi aina sillointällöin.


You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Hienoa Pirpana! Onpas teillä hauskat jumppavälineet :) Meillä kun jumpataan kotona, ei tommosia hauskuuksia löydy (eikä kyllä tänne kämppään enempää mitään mahtuiskaan....). Tyydymme siis jumppapallon päällä pomppimiseen ja keikkumiseen :) :)

  Terkkuja täältä Lakeuksilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämänpäiväinen oli meille myös harvinaista herkkua kun saatiin lainata toimintaterapeutin huonetta! :) Paljon terveisiä täältä meiltä sinne Lakeuksille myös! Keväällä tehdään reissu mun mummolaan Kauhavalle niin voitais tulla vaikka piipahtamaan? No katsotaan sitä sitten. Olisi mahtavaa nähdä.

   Poista
  2. Tervetuloa, olis tosi mukavaa nähdä pitkästä aikaa :)

   Poista
 2. Ihanat pökät pirpanalla!! <3 meillä ihan samanlaiset ja jotenki ihanan näköstä kun noin isoilla on vielä tollaset vauvahaalarit <3 isojapieniä!

  VastaaPoista
 3. Totta!:) ja tuo väri sopii muuten suht värittömään talveen!

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook