Kesälippis

23.09


Mummi osti Pirpanalle uuden kesälippiksen. Jostain syystä Hello Kittystä on tullut meidän tytön ykköskissa ;) Onhan näissä kahdessa söpöliinissä nyt yllättävän paljon samaa näköä eikö vain olekkin?

Pirpanan rokotukset ja neuvola siirtyivät ensiviikolle monen tekijän vuoksi (suurin syy tytön ihan minimaalinen yskänpoikanen sekä aamu-unisuus tänään) ja nyt mulla on aikaa rauhassa miettiä vielä että annetaanko meidän pimulle ollenkaan mpr-rokotetta. Olen ihan tosissani alkanut pohtimaan sitä vaihtoehtoa että me skipattais se nyt toistaiseksi ja rokotetaan tyttö sitten vasta vähän vanhempana. 3-vuotiaana. Musta tuntuu vaan niin kamalalta antaa noin pienelle niinkin tuju setti kerralla. Katsotaan nyt.. Mielelläni kuulisin muidenkin kokemuksia tuosta rokotteesta ja mitä sivuvaikutuksia siitä on pienille tullut.  Onko lukijoiden seassa muita siitä kieltäytyneitä/ sitä viivästyttäneitä?

Meillä on muuten ehkä maailman suloisin naapuri täällä Järvenpäässä. Se on "minipossu" (joka ei tosiaan ole enää kovinkaan mini) ja aivan vekkuli tapaus. Nähtiin se tänään ekan kerran ja huomenna on pakko varmaan käydä tutustumassa häneen paremmin. Tää on kyllä ihan huippupaikka asustella. H kävi tänään lunastamassa meille tenniskentän avaimetkin ;) Menee jokunen tovi ennenkun musta on pelaajaksi mutta isäntä ainakin saa pelailla kavereiden kanssa mielin määrin.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tämä siirsi mpr-rokotteen antamisen sinne "normiaikaan" eli 1,5v neuvolaan. Tuolla 1v. käynnillä, kun kuitenkin tulee jo 2 piikkiä molempiin reisiin, niin en halunnut, että käteen pistetään. Ja hyvä niin, sillä kovan kuumeenhan tuo mpr-rokote sitten nostikin...

  VastaaPoista
 2. Kehottaisin kysymään asiaan perehtyneeltä taholta. Kenties Lastenklinikalla osaisivat ohjeistaa.

  VastaaPoista
 3. Täällä ei mpr-rokotteesta mitään oireita. Siirrettiin pneumokokki-rokote 1½-v. nlaan, kun se "vaan" tehoste, niin ei tullut niin montaa pistoa kerralla. Tiedän kyllä muutaman, jotka siirtäneet mpr-rokotetta myöhemmäksi, mutta lähinnä muista syistä kuin pistojen määrästä. Hankalia asioita, tekee niin tai näin niin aina jää pohdittavaa :/ Molemmat varmasti osaltaan "oikeita" ratkaisuja, tsemppiä ratkaisuun!!

  VastaaPoista
 4. Kiitän vastauksista! Olen päätökseni tehnyt :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook